Restaurant Kompenhof
Delaet Dinner Concepts

Over restaurant Kompenhof

Restaurant ‘Kompenhof’ is genoemd naar de eeuwenoude Kompenhoeve die in de onmiddellijke nabijheid gelegen is. Het restaurant is ondergebracht in een stijlvol gerestaureerde villa, die subliem mooi ingegroeid ligt op een rustiek lapje Limburgse natuur…

Ondanks de nabijheid van een kruising van belangrijke wegen, heerst hier toch een dromerige plattelandsstilte, geconcretiseerd in zacht ruisende bomen en een charmante villatuin met halfopen en overdekt terras.

Onze gasten komen graag naar restaurant ‘Kompenhof’ voor de omkaderende vredige rust, maar ook voor het tijdloos interieur, waarin de stijlvolle architectuur van de villa behouden bleef. Zowel de individuele fijnproever, de zakenman of –vrouw, de toerist als de familie- of vriendengroep, laat zich graag charmeren door deze rustgevende entourage. Het wint daarbij nog aan sfeer door de aangepaste muziek en verlichting.

Geïnspireerd door de Franse keuken serveert de chef-eigenaar van restaurant ‘Kompenhof’ een eigentijdse variëteit van gerechten en menu’s waarbij een gezonde prijs/kwaliteitsverhouding beoogd wordt.

De Keuken

‘Voor eenieder wat…’ Is de leidraad die door ons gehanteerd wordt bij het samenstellen van de menukaart. Voor wie zijn gading niet vindt ‘à la carte‘ bieden wij nog het:

Dagelijks stelt de chef van restaurant Kompenhof zijn suggesties voor. Trouw aan de vier jaargetijden, wordt onze menukaart aangepast en bieden wij U een ‘Seizoenmenu’, gebaseerd op verse – en seizoengebonden producten.

Ook aan de kleine gastronomen en vegetariërs biedt restaurant Kompenhof een assortiment van aangepaste gerechten. Op verzoek, houden wij bij de bereiding van onze gerechten ook rekening met andere allergenen (gluten, lactose, …). U kunt steeds vragen naar deze aangepaste menukaarten.

Indien u dat wenst kan U ons seizoenmenu via email ontvangen.

De wijnkaart biedt zowel gerenommeerde als minder gekende wijnen die in evenwicht staan met de gerechten…

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is de nieuwsbrief van restaurant Kompenhof waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Table’ arrangementen.
De nieuwsbrief verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.

Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Smaakvolle Keuken

Smaakvolle Keuken

Voor de individuele fijnproever, de zakenman of –vrouw, de toerist of de familie- of vriendengroep.

Quality Time

“Quality Time”

Onze gasten houden van de omkaderende vredige rust, maar ook van het tijdloos interieur, waarin de stijlvolle architectuur van de villa behouden bleef.

Hart voor Kwaliteit

Een ♥ voor kwaliteit

Geïnspireerd door de Franse keuken serveert de chef een eigentijdse variëteit van gerechten en menu’s.

Onze klanten zeggen…