Herfst Wildmenu

oktober - november 2018


Een assortiment van de fijnste hapjes

Gerookte everzwijnfilet met compote van vijgen en crème van balsamico

Fettuccine met bospaddenstoelen, truffel en schilfers van Achelse Tomp

Gestoomd schelvishaasje met bosuitjes en mosseljus gebonden met hoeveboter

Gebraad van edelhert met herfstgarnituren en poivrade saus

 OF

Gebakken zalmmoot met puree van pastinaak en kervelmousseline

Tiramisu met speculaas en pepernoten, vanilleroomijs

OF

Een assortiment van Achelse kaas met zijn garnituur (Supl. €4,00)


Prijs:
3-gangen menu €45,00 / persoon (wijn- en water arrangement supl. van €15,00 / persoon)
4-gangen menu €55,00 / persoon (wijn- en water arrangement supl. van €18,00 / persoon)
5-gangen menu €65,00 / persoon (wijn- en water arrangement supl. van €21,00 / persoon)

(aperitief, koffie en/of pousse-café niet inbegrepen)
(*) Supplement champagneaperitief: € 9,00
(uitgezonderd sterke dranken)

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof