Wintermenu

januari & februari 2018

 

Assortiment van mondvermaakjes

Carpaccio van tonijn met wasabi panna-cotta, rucola en gekonfijte kerstomaatjes



Langoustinestaartjes met zuiderse tortellone en kreeftbouillon



Op lage temperatuur gegaarde bosduiffilet, gratin van pastinaak en saus van Chiïtake



Schelvishaasje met pittige waterkerssaus, primeurgroenten en chateau-aardappelen

OF

Hertenfilet uit de Eifel, Grand-veneursaus, gepofte appel met veenbessen, wintergroenten en aardappelsoezen

Pallet van chocoladefantasie met rood fruit en coulis van krieken

OF

Assortiment van Achelse kaas met garnituur




Prijs: € 70,00
 € 92,00 alles inbegrepen
(*) Supplement champagneaperitief: € 9,00
(uitgezonderd sterke dranken)
Bekijk ook de formule: 3-gangen menu All-in: € 68,00

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof