A La Carte

Klassieke salade met kreeft Bell-vue en een duo van cocktail en mayonaise
€ 24,00

In gin-tonic gemarineerd zalmhaasje, zure room, komkommer en structuren van venkel
€22,00

Zeeuwse oester op ijs met citroen
€ 18,00

Ganzenleverterrine met compote van vijgen
€23,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 9,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 14,50

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 22,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 20,00

Op vel gebakken zeebaars, een bloem van artisjok en een lauwe vinaigrette
€ 22,00

Gebakken kreeft met een pittige nantuasaus
€24,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€32,50

In de oven gegaarde kabeljauwrugfilet, gestoofde kerstomaatjes met basilicum en een keur van jonge groenten
€27,00




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 32,50

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€28,00

Lamskroontje op lage temperatuur gegaard, groententrio en braadjus afgesmaakt met balsamico
€31,00

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof