A La Carte

Carpaccio van Oostenrijks alpenrund met rucola
Voorgerecht: €19,00 / Hoofdschotel: €24,00


Klassieke salade met kreeft Bell-vue en een duo van cocktail en mayonaise
Voorgerecht: € 23,00 / Hoofdschotel: €29,00

Carpaccio van Geelvin tonijn met een zomerse vinaigrette en salade
Voorgerecht: € 20,00 / Hoofdschotel: €25,00

Salade met gebakken kip en mango, afgewerkt met een yoghurt-vinaigrette
Voorgerecht: €18,00 / Hoofschotel: € 22,00

Zomerse salade met gemarineerde scampi's, avocado en pijnboompitten
Voorgerecht: €22,00 / Hoofdschotel: €26,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 10,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 14,50

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 22,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 20,00

Zeebaarsfilet op een bedje van Provencaalse ratatouille
€ 19,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€32,50

Gebakken tongscharfilet, zomergroenten, venkel en choronsaus
€27,00




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 32,50

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€27,00

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof