A La Carte



Klassieke salade met kreeft Bell-vue en een duo van cocktail en mayonaise
€ 24,00

Terrine van ganzenlever met een lepeltje vijgenconfituur
€ 24,00

Rundercarpaccio met Parmezaanschilfers en rucola salade
€18,00

Carpaccio van tonijn met wasabi panna-cotta en gekonfijte kerstomaatjes
€18,00

Zeeuwse oesters (6st) 
€ 18,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 9,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 14,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 24,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 20,00

Langoustinestaartjes met zuiders tortellone een kreeftbouillon
€ 22,00

Op lage temperatuur gegaarde bosduiffilet, gratin van pastinaak en saus van chiitake
€ 21,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€33,00

Schelvishaasje met pittige waterkerssaus, primeurgroenten en chateau-aardappelen
€28,00




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 33,00

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€29,00

Hertengebraad uit de Eifel, Grand-veneursaus, gepofte appel met veenbessen, wintergroenten en aardappelsoezen
€ 32,00

Hazenrugfilet in een met cognac geflambeerde roomsaus en wintergarnituur
€31,00

Locatie

Volg ons

Copyright © 2018 Restaurant Kompenhof