A La Carte (Nazomer)
Gerookte eendenborst met structuren van wortel, sjalottenvinaigrette
€ 24,00
Rundercarpaccio met een kruidenslaatje
€22,00
Gerookte eendenborst met structuren van wortel, sjalottenvinaigrette
€ 24,00
Rundercarpaccio met een kruidenslaatje
€22,00
Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00
Kreeftenroomsoep
€ 10,00
Vissoep ‘Kompenhof’
€ 18,00
Schelvishaasje à la nage met winterprei en venusschelpjes
€22,00
Ravioli met paddenstoelen
€19,00
Gebakken zeetong met geglaceerde groenten
€32,00
Zeetongfilets in blanke botersaus met Oostendse garnalen
€34,00
Roodbaarsfilet op een bedje van gestoofde spitskool
€28,00
Kalfszwezeriken met champignons en herfsygarnituur
€34,00
Filet mignon steak met een pepersaus en jonge groenten
€29,00
Hertengebraad met een sausje van vlierbessen
€32,00