A La Carte

Kies uit onze menukaart

A La Carte (Nazomer)

Gerookte eendenborst met structuren van wortel, sjalottenvinaigrette
€ 24,00
Rundercarpaccio met een kruidenslaatje
€22,00

Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 10,00

Vissoep ‘Kompenhof’
€ 18,00

Schelvishaasje à la nage met winterprei en venusschelpjes
€22,00
Ravioli met paddenstoelen
€19,00

Gebakken zeetong met geglaceerde groenten
€32,00
Zeetongfilets in blanke botersaus met Oostendse garnalen
€34,00
Roodbaarsfilet op een bedje van gestoofde spitskool
€28,00

Kalfszwezeriken met champignons en herfsygarnituur
€34,00
Filet mignon steak met een pepersaus en jonge groenten
€29,00
Hertengebraad met een sausje van vlierbessen
€32,00