A La Carte

Kies uit onze menukaart

A La Carte

Rundertartaar met gemarineerde paddenstoelen, hazelnoot en haringkaviaar
€ 22,00

Terrine van ganzenlever met een lepeltje vijgenconfituur
€ 24,00

Klassieke salade met kreeft ‘Belle-vue’ en een duo van cocktail
€ 24,00

Carpaccio van geelvintonijn met appelkappertjes en rucola salade
€22,00

Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 10,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 15,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 24,00

Scampi’s op wijze van de chef
€ 21,00

Gegrilde reuze gamba’s ‘jambalaya’
€ 24,00

Scholfilet met beurre blanc en grijze garnalen
€ 22,00

In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€ 31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€ 33,00

Op huid gebakken skreihaas, stamppot van andijvie, lauw warme vinaigrette met spekjes
€ 28,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons in een spiegel van roomsaus geparfumeerd met whisky
€ 33,00

Filet mignon steak in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€ 28,00

Rozé gegaard kalfsstaartstuk, aardse groenten, jus geparfumeerd met steranijs en aardappelsoesjes
€ 31,00