Delaet Dinner Concepts

Thuis op restaurant

‘Delaet Dinner Concepts’ is de cateringservice van restaurant Kompenhof. Een team van gemotiveerde en getalenteerde koks en medewerkers die u catering met hoge kwaliteit presenteren.

Eerste klas service en gerechten die plezier brengen.

Afhaaladres:
Geuskens 36
3910 PELT

(Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, vragen wij om ten laatste 48u op voorhand te bestellen)

Afhaalgerechten

(Afhalen: 09u00 – 12u00)

AfhaalMenuSmall

Brunch

Assortiment van zachte broodjes en ontbijtkoeken
Hard gekookt eitje
Krokant gebakken spek
Belgische kazen
Italiaanse charcuterie
Nutella / confituur / siroop / boter

Paté met vijgenconfituur
Klassieke vitello tonato
Salade met feta
Blini met gerookte zalm en mierikswortelcrème

Preisoep

Ravioli met pompoen
Schartongrolletje met kreeftensaus
Huisbereide wildragout
Blanquette van Sussex kip

Tiramisu
Bavarois van bloedsinaasappel
Roomsoesjes met bittere chocolade

Prijs:
€ 33,00 / persoon

Tapas

Tapenade van zwarte olijven en kappertjes
Ei- en vleessalade
Krokante toastjes
Italiaanse charcuterie
Gemarineerde tomaatjes en olijven

Paté met vijgenconfituur
Klassieke vitello tonato
Salade met feta
Blini met gerookte zalm en mierikswortelcrème

Preisoep

Ravioli met pompoen
Schartongrolletje met kreeftensaus
Huisbereide wildragout
Blanquette van Sussex kip

Tiramisu
Bavarois van bloedsinaasappel
Roomsoesjes met bittere chocolade

Prijs:
€ 33,00 / persoon

Menu 1 ~ € 14,90/pers.

Preisoep

Blanquette van Sussex kip, herfstgroentjes

Dessertfantasie

 

Menu 2 ~ € 22,50/pers.

Vitello tonato met tonijnmayonaise

Jagersgebraad met herfstgarnituur en aardappelgratin
OF
Schartongrolletjes met geglaceerde groenten en kreeftensaus

Duo van chocolademousse met advocaat

Gerechten

PER KG ~ WEEKGERECHT

Stoofvlees
Wildstoofvlees
Vidévulling
Spaghettisaus
Varkenshaasje
Kalkoenfilet
Saus: peper of champignon

Koude schotel (op bord)
(incl. brood & cocktailsaus)

Gerecht van de week

  • week: 11 nov. t/m 15 nov.
  • week: 18 nov. t/m 22 nov.
  • week: 25 nov. t/m 29 nov.
  • week: 02 dec. t/m 06 dec.

€ 16,20/kg
€ 20,50/kg
€ 15,80/kg
€ 11,80/kg
€ 18,50/kg
€ 16,50/kg
€ 6,00/L

€ 17,50/pers.
.

€ 9,50/pers.

  • Groene koolstomp met spek en rookworst
  • Ham met broccoli en bechamelsaus
  • Ovenschotel met spinazie, gerookt Breydelspek en ei
  • Bloemkoolschotel met gehakt en puree
SOEPEN

.

Pompoensoep
Bisque van kreeft
Heldere kalfsbouillon
Tomatenroomsoep

Per Liter

€ 6,00
€ 9,00
€ 7,50
€ 6,00

Per 1/2 Liter

€ 3,00
€ 4,50
€ 4,00
€ 3,00

DESSERTS

Portie per persoon

  • Tiramisu
  • Bavarois van bloedsinaasappel

Trio van dessertjes ~ €7,50 / pers.

  • Tiramisu
  • Bavarois van bloedsinaasappel
  • Roomsoesjes met bittere chocolade

.

€ 5,00 / st.
€ 5,00 / st.