Delaet Dinner Concepts

Thuis op restaurant

‘Delaet Dinner Concepts’ is de cateringservice van restaurant Kompenhof. Een team van gemotiveerde en getalenteerde koks en medewerkers die u catering met hoge kwaliteit presenteren.

Eerste klas service en gerechten die plezier brengen.

Afhaaladres:
Geuskens 36
3910 PELT

(Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, vragen wij om ten laatste 48u op voorhand te bestellen)

Afhaalgerechten Wintermenu’s

(Afhalen: 09u00 – 12u00)

wintermenuBeste klant,

Niets is fijner dan uw familie op één locatie te hebben voor een heerlijk diner. Een tapas- of brunchbuffet of een menu aan huis, garandeert u een culinair samenzijn.

Wij blijven dan ook  doorgaan met onze afhaalservice. Bekijk zeker eens ons aanbod.

Bestellen kan via:
– Mail: restaurant@kompenhof.be
-Tel.: 011 / 64 67 09  of  011 / 64 05 47
Om onze kwaliteit te garanderen, vragen wij u om ten laatste 48 uur op voorhand te bestellen.

Afhalen:
D&D Concepts – Geuskens 36 – 3910 Pelt

Met culinaire groeten,
Team Kompenhof

Brunch

Assortiment van zachte broodjes
Croissant en chocoladebroodje
Hardgekookt scharreleitje
Krokant gebakken spek
Belgische kazen
Italiaanse charcuterie
Nutella/confituur/ Boter

Gravlax met gemarineerde komkommer
Salade Niçoise met geschroeide tonijn
Mousse gorgonzola met compote van vijg
Thaise pulled pork salade “Quesadillas”

Witloofsoepje

Scampi Kompenhof in bladerdeeg
Hartjes ravioli met ratatouille
Varkenshaasje in getomateerde kalfsjus
Tournedos van kip gevuld met truffel

Luchtige frambozenbavarois
Tiramisu van limoncello
Mousse van witte chocolade met gemarineerde ananas

Prijs:
€ 35,00 / persoon

Tapas

Tapenade van zongedroogde tomaat
Tapenade van olijven
Dip van zalm en dille
Ei -en vleessalade
Italiaanse charcuterie
Zongedroogde tomaatjes & olijven
Krokante toastjes

Gravlax met gemarineerde komkommer
Salade Niçoise met geschroeide tonijn
Mousse gorgonzola met compote van vijg
Thaise pulled pork salade “Quesadillas”

Witloofsoepje

Scampi Kompenhof in bladerdeeg
Hartjes ravioli met ratatouille
Varkenshaasje in getomateerde kalfsjus
Tournedos van kip gevuld met truffel
Luchtige frambozenbavarois
Tiramisu van limoncello
Mousse van witte chocolade met gemarineerde ananas

Prijs:
€ 35,00 / persoon

Menu 1 ~ € 14,90/pers.

Witloofsoepje

Kipfilet Archiduc, gegratineerde bloemkool en aardappelkroketten

Dessertfantasie

 

 

Menu 2 ~ € 24,50/pers.

Aziatische carpaccio van rundermuis

Roodbaarsfilet met mosterd persillade, gegrilde prei en kruidenpuree

OF

Osso buco Milanaise met fettuccine

Huisbereide javanais en mousse van karamelchocolade

Gerechten

PER KG ~ WEEKGERECHT

Stoofvlees
Wildstoofvlees
Vidévulling
Spaghettisaus
Varkenshaasje
Kalkoenfilet
Saus: peper of champignon

Koude schotel (op bord)
(incl. brood & cocktailsaus)

€ 16,20/kg
€ 20,50/kg
€ 15,80/kg
€ 11,80/kg
€ 18,50/kg
€ 16,50/kg
€ 6,00/L

€ 17,50/pers.
.

SOEPEN

.

Pompoensoep
Bisque van kreeft
Heldere kalfsbouillon
Tomatenroomsoep

Per Liter

€ 6,00
€ 9,00
€ 7,50
€ 6,00

Per 1/2 Liter

€ 3,00
€ 4,50
€ 4,00
€ 3,00

DESSERTS

Portie per persoon

  • Tiramisu
  • Bavarois van bloedsinaasappel

Trio van dessertjes ~ €7,50 / pers.

  • Tiramisu
  • Bavarois van bloedsinaasappel
  • Roomsoesjes met bittere chocolade

.

€ 5,00 / st.
€ 5,00 / st.