Delaet Dinner Concepts

Thuis op restaurant

‘Delaet Dinner Concepts’ is de cateringservice van restaurant Kompenhof. Een team van gemotiveerde en getalenteerde koks en medewerkers die u catering met hoge kwaliteit presenteren.

Eerste klas service en gerechten die plezier brengen.

Afhaaladres:
Geuskens 36
3910 PELT

(Om onze kwaliteit te kunnen garanderen, vragen wij om ten laatste 48u op voorhand te bestellen)

Brunch

Assortiment van zachte broodjes en ontbijtkoeken
Hard gekookt eitje
Krokant gebakken spek
Zalm – dille dip
Belgische kazen
Italiaanse charcuterie
Nutella / confituur / siroop / boter

Klassieke vitello tonato
Tomaat met een salade van Noordzeekrab
Parmaham met meloen
Gerookte forel met soja en wakamé

Crème Dubarry

Gebakken zalmmoot, bladspinazie, choronsaus
Huisbereid stoofvlees met kriek van ‘Ter Dolen’
Kiptournedos Archiduc
Balletjes in tomatensaus

Panna cotta met blauwe bessen
Mousse van bittere chocolade
Gemarineerde ananas met limoncello

Prijs:
€ 33,00 / persoon

Tapas

Tapenade van zongedroogde tomaat
Tapenade van olijven
Tzatziki
Italiaanse charcuterie
Zongedroogde tomaatjes & olijven
Krokante toastjes

Klassieke vitello tonato
Tomaat met een salade van Noordzeekrab
Parmaham met meloen
Gerookte forel met soja en wakamé

Crème Dubarry

Gebakken zalmmoot, bladspinazie, choronsaus
Huisbereid stoofvlees met kriek van ‘Ter Dolen’
Kiptournedos Archiduc
Balletjes in tomatensaus

Panna cotta met blauwe bessen
Mousse van bittere chocolade
Gemarineerde ananas met limoncello

Prijs:
€ 33,00 / persoon

Koud buffet

Gegarneerde Noorse roze zalm
Tomaat gevuld met grijze Oostendse garnalen
Een duo van gerookte vis met mierikswortel
Gebraad afgewerkt met vers fruit
Gekookte beenham en Parmaham met honingmeloen
Plateau met gevulde scharreleitjes

Een assortiment van rauwkosten en salades
Diverse bijhorende sausjes
Een mand met verschillende broodjes

Prijs:
€ 30,00 / persoon

Warm buffet

Speenbigfilet met Stroganoffsaus
Kipkotelet in een pittige dragonsaus
Kalfsblanquette met champignons
Zeebaarsfilet in een zachte Nantuasaus

Een duo van gele en rode wortelen met fijne uitjes
In olijfolie gewokte groenten
Aardappelgratin
Gestoofde krielaardappelen

Prijs:
€ 30,00 / persoon

Barbecue

Belgisch ‘blauw wit’ entrecote (300gr)steak-bbq
Witte barbecueworst
Kipfilet
Vispannetje

Gemengde salade
Aardappelsalade
Pastasalade

Pepersaus (warm)
Zigeunersaus
Mayonaise

Stokbrood

Prijs:
€ 25,00 / persoon

Dessert buffet

Chocolademousse
Tiramisu van aardbeien
Frisse fruitsalade
Bavarois van witte chocolade
Gevulde roomsoesjes

Prijs:
€ 15,00 / persoon

Gerechten

PER KG

Stoofvlees
Vidé
Spaghettisaus
Varkenshaasje
Saus: peper of champignon

€ 16,00/kg
€ 15,80/kg
€ 11,80/kg
€ 18,50/kg
€ 6,00/L

OP BORD

Cocktail van rivierkreeftstaartjes met mango
1/2 kreeft met kuidensalade en yoghurtdressing
Geschroeide rundscarpaccio, rucola en denappelpitten

Tomatenroomsoep met balletjes
Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
Kreeftenroomsoep

1/2 kreeft in een zachte Nantuasaus
Scampi’s in lookroomsaus
Gebakken slibtongetjes in citroenboter
Kabeljauwfilet met venkel en mousselinesaus
Speenbigfilet in braadjus met truffel en jonge groenten

Luchtige chocolademousse
Yoghurtbavarois met aardbeien
Crème karamel

€ 14,50
€ 15,50
€ 16,50

€ 6,00/L
€ 7,50/L
€ 9,00/L

€ 15,50
€ 12,50
€ 22,00
€ 19,00
€ 14,50

€ 6,00
€ 7,00
€ 6,00