A La Carte

Trio van tonijn met crème van mierikswortel en zeewier-kroepoek
€ 22,00

Terrine van ganzenlever met een lepeltje vijgenconfituur
€24,00

Rundercarpaccio met rucola salade en Parmezaanschilfers
€ 21,00



Heldere kalfsbouillon met fijne groenten
€ 8,00

Kreeftenroomsoep
€ 10,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (zonder kreeft)
€ 15,00

Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’ (met kreeft)
€ 24,00





Scampi’s op wijze van de chef
€ 21,00

Zeebaars met gebakken paddenstoelen en gnocchi
€ 21,00

In kruidenolie gebakken kreeft met een zachte nantuasaus
€24,00




In roomboter gebakken Noordzeetong gegarneerd met gestoofde groenten
€31,00

Zeetongfilet in een Chablis botersaus bestrooid met grijze garnalen en een garnituur van jonge groenten
€33,00

Schelvis met romige spinazie, wintergroenten en pastinaak-crème
€28,00

Hertenfilet in een saus van heidebitter, geglaceerd witloof, een gepofte Jonagold appel met veenbessen en knolselderpuree
€28,50




Krokant gebakken kalfszwezeriken op een bedje van champignons met een zachte roomsaus geflambeerd met whisky
€ 33,00

Filet mignon in een pikante pepersaus, geglaceerde groenten en frietjes
€29,00

Locatie

Volg ons

© Copyright - 2020 Restaurant Kompenhof