Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Gastronomisch Advent menu

Enkele verfijnde hapjes tijdens de aperitief
Cocktail van Canadese kreeft
Zeetongfilet met een Oostendse vissoep
Scampi’s op een bedje van winterprei en roomsaus
Hoofdschotel, Keuze uit:
Tournedos van hert met saus van Marsala , gekarameliseerd witloof, gepofte appel met veenbessen
OF
Mootje van kabeljauw met witte wijnsaus en puree van pompoen
OF
Gebakken rundersteak met pepersaus en geglaceerde groenten
Dessert, Keuze uit:
Tiramisu met chocolade en een coulis van advocaat
OF
Trio van kaas met zijn garnituur (supl. €5,00)
Prijs:
2- gangen menu €47,00/persoon *all-in €65,00/persoon
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken, 1 koffie of thee
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Zondag Advent menu

Enkele verfijnde hapjes tijdens de aperitief
Gegarneerde vissoep “Kompenhof”
Hoofdschotel, Keuze uit:
Wildragout met gepofte appel , veenbessen en wildgarnituur
OF
Heekfilet in witte wijnsaus met puree van pompoen
Tiramisu met chocolade en een coulis van advocaat
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Advent Brunch

14 december 2025
Assortiment van kleine broodjes
In huis gebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte everzwijn ham en -paté
Een plateau van de fijnst Franse kazen
Een keur van charcuterie
Warme en koude aperitief hapjes
Consommé van patrijs met gekookte ham en bieslook
Een trio van wild paté ’s en mousses
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm , wilde zalm en zalmsalade
Gemarineerde gamba- en scampi- rivierkreeften cocktail
Carpaccio van geschroeide hertenfilet
Herten gebraad in een saus van Luikse perensiroop
Wild zwijn ragout met donkere Leffe
Parelhoen filet gebakken met chi i take
In roomboter gebakken zalmfilet
Een assortiment van rauwkost
Gekarmeliseerd witloof
Gestoofde spruitjes
Huisbereide kroketjes
Gegratineerd aardappelgratin
Javanais gebak op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Zwarte woud kersentaart
Koffie of thee
Fruitsap
Methode Champenoise
Aperitief kompenhof
Witte wijn : Domaine Haut Lagarde chardonnay 2023
Rode wijn : Domaine Haut Lagarde merlot 2023
Bieren en frisdranken
Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)
Chefs Table

17 oktober 2025 – 19u00
Umami bommetje, explosie van smaken die de zintuigen prikkelt,
met aubergine, tomaat, watermeloen, oester, zalm, eend en diamanthaas.
***
Ceviche van koud gerookte zeebaars
***
Mosseltjes met geprakte “la ratte” aardappel en krokante groentjes
***
Rundspicanha, graan gevoederd met op houtskool gegrilde cassave wortel
***
Braambessen met kruidige crumble
Prijs:
All-in €95,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2025
14 december – Advent
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€79,00 per persoon
Chefs Tables

2025
14 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.
