Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Gastronomisch Advent menu

Enkele verfijnde hapjes tijdens de aperitief

Cocktail van Canadese kreeft

Zeetongfilet met een Oostendse vissoep

Scampi’s op een bedje van winterprei en roomsaus

Hoofdschotel, Keuze uit:

Tournedos van hert met saus van Marsala , gekarameliseerd witloof, gepofte appel met veenbessen
OF
Mootje van kabeljauw met witte wijnsaus en puree van pompoen
OF
Gebakken rundersteak met pepersaus en geglaceerde groenten

Dessert, Keuze uit:

Tiramisu met chocolade en een coulis van advocaat
OF
Trio van kaas met zijn garnituur (supl. €5,00)

Prijs:
2- gangen menu €47,00/persoon *all-in €65,00/persoon
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon



* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken, 1 koffie of thee
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag Advent menu


Enkele verfijnde hapjes tijdens de aperitief

Gegarneerde vissoep “Kompenhof”

Hoofdschotel, Keuze uit:
Wildragout met gepofte appel , veenbessen en wildgarnituur
OF
Heekfilet in witte wijnsaus met puree van pompoen

Tiramisu met chocolade en een coulis van advocaat

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Advent Brunch

14 december 2025

Assortiment van kleine broodjes
In huis gebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte everzwijn ham en -paté
Een plateau van de fijnst Franse kazen
Een keur van charcuterie

Warme en koude aperitief hapjes

Consommé van patrijs met gekookte ham en bieslook

Een trio van wild paté ’s en mousses
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm , wilde zalm en zalmsalade
Gemarineerde gamba- en scampi- rivierkreeften cocktail
Carpaccio van geschroeide hertenfilet

Herten gebraad in een saus van Luikse perensiroop
Wild zwijn ragout met donkere Leffe
Parelhoen filet gebakken met chi i take
In roomboter gebakken zalmfilet

Een assortiment van rauwkost
Gekarmeliseerd witloof
Gestoofde spruitjes
Huisbereide kroketjes
Gegratineerd aardappelgratin

Javanais gebak op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Zwarte woud kersentaart

Koffie of thee
Fruitsap
Methode Champenoise
Aperitief kompenhof
Witte wijn : Domaine Haut Lagarde chardonnay 2023
Rode wijn : Domaine Haut Lagarde merlot 2023
Bieren en frisdranken

Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)


Chefs Table

17 oktober 2025 – 19u00

Umami bommetje, explosie van smaken die de zintuigen prikkelt,
met aubergine, tomaat, watermeloen, oester, zalm, eend en diamanthaas.

***

Ceviche van koud gerookte zeebaars

***

Mosseltjes met geprakte “la ratte” aardappel en krokante groentjes

***

Rundspicanha, graan gevoederd met op houtskool gegrilde cassave wortel

***

Braambessen met kruidige crumble

Prijs:
All-in €95,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2025

14 december – Advent

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€79,00 per persoon

Chefs Tables

2025

14 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair