Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.
Vrijdag menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Geschroeide rundercarpaccio met truffelmayonaise
***
1/2 kreeft à la nage
***
Gebakken Noordzeetong met trostomaatjes en aardappelpuree
OF
Entrecote van melkkalf met lentegroenten en gevulde aardappel
***
Dessertfantasie van Achelse aardbeien en framboos
Prijs
€ 62,00 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Gastronomisch menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Salade van Noordzeekrab met een spiegel van schaaldieren jus
***
Schelvishaasje met lente uitjes, blanke botersaus en Oostendse garnalen
***
Kwartelfilet met Limburgse asperges en geklaarde boter
***
Gebakken Noordzeetong met trostomaatjes en aardappelpuree
OF
Entrecote van melkkalf met lentegroenten en gevulde aardappel
***
Trio van kaas met zijn garnituur
OF
Dessertfantasie van Achelse aardbeien en framboos
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Zondag menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Salade van Noordzeekrab met een spiegel van schaaldieren jus
***
Gebakken slibtongetjes met trostomaatjes en aardappelpuree
OF
Bravar varken migonette met champignonsaus
***
Dessertfantasie van Achelse aardbeien en framboos
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Brunch
21 april 2024
Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants & chocoladebroodjes
Roerei met krokant gebakken spek
Op hooi gekookte beenham met een trio van fruit jams
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kaas
Tonijsalade met paprika brunoise
Aperitief met warme en koude hapjes
Asperge bouillon
Huisgerookte zalm met mierikswortel
Pittig gebakken scampi
Cocktail van rivierkreeftjes
Gerookte makreelfilet met yoghurtdressing
Een waaier van forelfilets met kwarteleitjes en zongedroogde tomaatjes
Dungesneden beenham met asperges
In de oven gebakken lamsheupjes overgoten met een getruffeerde kalfsjus
Piepkuiken in de oven gebakken met champignons
Gebakken speenbigfilet in een pittige Roque fort saus
In roomboter gebakken zeebaars met citroen en peterselie
Een assortiment van rauwkost
Asperges op Vlaamse wijze
Gestoofde jonge groene boontjes
Jonge wortelen bestrooid met gesmoorde uitjes
Aardappelgratin
Huisbereide kroketten
Huisbereide tiramisu met vanillesaus
Een trio van de fijnste chocolademousse
Aardbeien met jonagold en munt
Diverse fruitbavarois
Ijstaart en slagroom
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witte wijn en rode wijn
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
Klik HIER voor onze afhaalgerechten.
Chefs Table
26 april 2024 – 19u00
Tartaar hamachi
Sashimi tonijn
Springrol King krab
Oesters met avocado
Carpaccio van sepia
***
Gepekelde Mowi zalm vergezeld van asperges, komkommer en radijs
***
Filet van Noordzeetong met groene asperges, algen en een hollandaise saus
***
Lamskroon met persillade, artisjok, tuinboontjes en morilles
***
Aardbeien ‘Romanoff’ met vlierbloesem
***
Macarons
Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches
2024
21 april
12 mei – Moederdag
16 juni
14 juli
13 oktober – wildseizoen
17 november – wildseizoen
15 december
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables
2024
26 april
21 juni
20 september
18 oktober
22 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair
Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.