Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Vrijdag menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Geschroeide rundercarpaccio met truffelmayonaise
***
1/2 kreeft à la nage
***
Gebakken Noordzeetong met trostomaatjes en aardappelpuree
OF
Entrecote van melkkalf met lentegroenten en gevulde aardappel
***
Dessertfantasie van Achelse aardbeien en framboos

Prijs
€ 62,00 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Gastronomisch menu

Enkele hapjes bij het aperitief
***
Salade van Noordzeekrab met een spiegel van schaaldieren jus
***
Schelvishaasje met lente uitjes, blanke botersaus en Oostendse garnalen
***
Kwartelfilet met Limburgse asperges en geklaarde boter
***
Gebakken Noordzeetong met trostomaatjes en aardappelpuree
OF
Entrecote van melkkalf met lentegroenten en gevulde aardappel
***
Trio van kaas met zijn garnituur
OF
Dessertfantasie van Achelse aardbeien en framboos

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Salade van Noordzeekrab met een spiegel van schaaldieren jus
***
Gebakken slibtongetjes met trostomaatjes en aardappelpuree
OF
Bravar varken migonette met champignonsaus
***
Dessertfantasie van Achelse aardbeien en framboos

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Brunch

21 april 2024

Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants & chocoladebroodjes

Roerei met krokant gebakken spek
Op hooi gekookte beenham met een trio van fruit jams
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kaas
Tonijsalade met paprika brunoise

Aperitief met warme en koude hapjes

Asperge bouillon

Huisgerookte zalm met mierikswortel
Pittig gebakken scampi
Cocktail van rivierkreeftjes
Gerookte makreelfilet met yoghurtdressing
Een waaier van forelfilets met kwarteleitjes en zongedroogde tomaatjes
Dungesneden beenham met asperges

In de oven gebakken lamsheupjes overgoten met een getruffeerde kalfsjus
Piepkuiken in de oven gebakken met champignons
Gebakken speenbigfilet in een pittige Roque fort saus
In roomboter gebakken zeebaars met citroen en peterselie

Een assortiment van rauwkost
Asperges op Vlaamse wijze
Gestoofde jonge groene boontjes
Jonge wortelen bestrooid met gesmoorde uitjes
Aardappelgratin
Huisbereide kroketten

Huisbereide tiramisu met vanillesaus
Een trio van de fijnste chocolademousse
Aardbeien met jonagold en munt
Diverse fruitbavarois
Ijstaart en slagroom

Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witte wijn en rode wijn
Bieren en frisdranken

Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)


Klik HIER voor onze afhaalgerechten.

Chefs Table

26 april 2024 – 19u00

Tartaar hamachi
Sashimi tonijn
Springrol King krab
Oesters met avocado
Carpaccio van sepia
***
Gepekelde Mowi zalm vergezeld van asperges, komkommer en radijs
***
Filet van Noordzeetong met groene asperges, algen en een hollandaise saus
***
Lamskroon met persillade, artisjok, tuinboontjes en morilles
***
Aardbeien ‘Romanoff’ met vlierbloesem
***
Macarons

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2024

21 april
12 mei – Moederdag
16 juni
14 juli
13 oktober – wildseizoen
17 november – wildseizoen
15 december

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2024

26 april
21 juni
20 september
18 oktober
22 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair