Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Wildmenu

Vanaf 20 oktober 2023
Gerookte everzwijnbout met herfstslaatje,
structuren van rode biet en notenvinaigrette
***
Gebakken roodbaars met een ravioli van pompoen en salieboter
***
Coquille met zeekraal in een velouté van gepofte aardpeer
***
Kabeljauwfilet met seizoengroentjes en saus van wortelen en sinaasappel
OF
Hertengebraad in een saus van vlierbessen,
gepofte appel met veenbessen en knolselderpuree
***
Trio van kaas met zijn garnituur
OF
Dessertfantasie van chocolademousse en kersen
***
Koffie of thee
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagmenu

oktober 2023
Carpaccio van tomaat met grijze garnaaltjes
***
Steak met pepersaus
OF
Vlaswijting met najaargroenten
***
Dessert van de Chef
Prijs
€ 39,00 per persoon
(excl. dranken)
Brunch

19 november 2023 (Wildseizoen)
Uitgebreid ontbijtbuffet
Aperitief met warme en koude hapjes
Soep
Koud buffet
Warm buffet
Diverse desserts op buffet
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
A la Carte

Zomerkaart
Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Gerookte everzwijnbout met herfstslaatje,
structuren van rode biet en notenvinaigrette
€22.00

Kreeftenroomsoep
€15,00

Coquille met zeekraal in een velouté van gepofte aardpeer
€22,00
Gebakken roodbaars met ravioli van pompoen en salieboter
€24,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Kabeljauwrugfilet met seizoengroentjes,
saus van wortelen en sinaasappel
€32,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€31,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Hertengebraad in een saus van vlierbessen,
gepofte appel met veenbessen en knolselderpuree
€32,00
Chefs Table

24 november 2023 – 19u00
Gillardeau chaud-froid met schorseneer
Coquille met cevennes ui en yuzu
Gerookte paling mat haringkaviaar
Ganzenborst met compote van rode ui en abrikoos
Bitterbal van eend met linzen
***
Kreeftje ‘Pink Lady’
***
Fazantfilet met ragout van bio-paddenstoelen en rivierkreeft
***
Filet van hinde ‘Rossini’, jus van oude port, gestoofde savooikool
***
Chocolade- en hazelnoot dessert
***
Speculaas bij de koffie
Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2023
– 19 november (Wild)
– 10 december (Wild)
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables

2023
– 24 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.