Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Voorjaar Gastronomisch menu

Enkele voorproevertjes bij het aperitief
***
Carpaccio van zwaardvis met gemarineerde artisjok, met tapenade
van Taggiashe olijf, kappertjes en gedroogde kerstomaatjes
***
Soepje van strandkrab
***
Gebakken gambastaartjes met groene asperges en sanguinelli-tijm boter
***
Op huid gebakken skreihaasje, jonge spinazie en aardappelmousse
OF
Traag gegaarde lamsbout met geglaceerde groenten en aardappel souflé
OF
Rundersteak in pepersaus, jonge groenten en frietjes
***
Dessertfantasie van passiefruit en kokos ijs
OF
Trio van kaas met zijn garnituur (supplement: €5,00)
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Voorjaar zondag menu

Enkele hapjes bij het aperitief
***
Carpaccio van zwaardvis met gemarineerde artisjok, met tapenade
van Taggiashe olijf, kappertjes en gedroogde kerstomaatjes
***
Filet van vlaswijting met jonge spinazie en aardappelmousse
OF
Mignonette van Brasvar zwijn met jonge groenten en champignons
***
Dessertfantasie van de chef
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Paasbrunch

20 april 2025
Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants en chocolade broodjes
Roerei met krokant gebakken spek
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kazen
Op hooi gekookte beenham met een trio van fruit jams
Aperitief met warme en koude hapjes
Kalfsbouillon met fijne groenten
Huisgerookte zalm met fijne uitjes
Gemarineerde scampi
Cocktail van zeevruchten
Gerookte makreelfilet met yoghurtdressing
Carpaccio van tonijn
Dun gesneden beenham met asperges
In de oven gebakken kalfsrug overgoten met een getruffeerde kalfsjus
Piepkuiken in de oven gebakken met champignons
Gebakken varkenshaasje met champignons
Kabeljauwrug filet met nantuasaus
Een assortiment van rauwkost
Asperges op Vlaamse wijze
Gestoofde jonge groene boontjes
Jonge wortelen bestrooid met gesmoorde uitjes
Aardappelgratin
Huisbereide kroketten
Huisbereide tiramisu met vanillesaus
Een trio van de fijnste chocolademousse
Aardbeien met Jonagold en munt
Diverse fruitbavarois
Ijstaart, slagroom
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – cava
Aperitief van het huis
Witte en witte wijn
Bieren en frisdranken
Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)
Klik HIER voor onze afhaalgerechten.
Chefs Table

25 april 2025 – 19u00
In opmaak
Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
45 jaar ‘Kompenhof’

14, 15 & 16 maart 2025
Aan het begin van het nieuwe jaar hebben we allemaal een hele hoop goede voornemens.
Ons voornemen voor 2025 is zoals steeds de afgelopen 44 jaar, ten dienste staan van onze klanten. Ons maximaal inzetten voor hen die een bezoekje brengen aan ons restaurant of zij die beroep doen op onze cateringdienst.
Dat we dit jaar 45 jaar actief zijn motiveert ons bovendien nog meer om nog beter te doen en iedereen maximaal culinair te verwennen.
Noteer alvast dat ons restaurant geopend is op vrijdag- en zaterdagavond met ons gastronomisch menu waarbij je kan kiezen uit 3, 4 of 5 gangen en op zondagmiddag met het intussen welbekende zondagsmenu. Uiteraard zijn er ook de menu’s op maat voor feesten en groepen.
Zeker niet te vergeten zijn onze maandelijkse brunches en de maandelijkse chefs tables, waarbij onze jonge chefs zich uitleven met fijne gerechten.
Onze 45ste verjaardag vieren we tijdens het weekend van 14, 15 & 16 maart met op vrijdag en zaterdag een jubileumversie van chefs table en een heuse jubileumbrunch op zondag.
Om af te sluiten willen wij van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie welgemeend te bedanken voor jullie vertrouwen en vriendschap tijdens de afgelopen jaren en wensen wij iedereen een heel voorspoedig 2025.
Zondagbrunches

2025
20 april – Pasen
15 juni – Voorjaar
13 juli – Zomer
24 augustus – Midzomer
21 september – Najaar
19 oktober – Wild
16 november – Wild
14 december – Advent
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables

2025
25 april
20 juni
17 oktober
14 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.