Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Lentemenu

april / mei 2023
Enkele hapjes tijdens het aperitief
***
Carpaccio van geelvin tonijn met panna cotta van wasabi
***
Waterzooi met witkoppen en Sot l’y laise van kip
***
Zeebaarsfilet met lente-uitjes en blanke botersaus
***
Tongschar met asperges, ‘sauce prima vera’
OF
Kalfsfilet, met lavas geparfumeerde braadjus en lentegroentjes
***
Aardbeiendessert met witte chocolade en framboos
OF
Assortiment kaas met zijn garnituur
***
Koffie of thee
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagmenu

april 2023
Torentje van Noordzee krab
***
Steak met kalfsjus en champignons
OF
Gebakken schelvisfilet
***
Dessert van de chef
Prijs
€ 39,00 per persoon
(excl. dranken)
Brunch

14 mei 2023 (Moederdag)
Uitgebreid ontbijtbuffet
Aperitief met warme en koude hapjes
Soep
Koud buffet
Warm buffet
Diverse desserts op buffet
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
A la Carte

Voorjaarskaart
Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Dun gesneden kalfsfilet met truffelmayonaise en rucola
€22,00

Kreeftenroomsoep
€12,00

Cannelloni met ricotta, spinazie en zeepaling in coulis van waterkers
€22,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Skry rugfilet in blanke botersaus met jonge voorjaarsgroenten
€34,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Château briand in braadjus met Pomerol en geglaceerde groenten
€32,00
Chefs Table

21 april 2023 – 19u00
Gerookte Oosterschelde paling met aardappel en kaviaar
Tartaar van Kingfish ‘Vietnam’
Makreel gemarineerd in ponzu met kimchi van radijs
Gebrande asperges met ajoblanco
***
MOWI zalmhaasje, licht gemarineerd met groene asperges,
skyr en gebrande komkommer
***
Rogvleugel in hazelnootboter met aspergekoppen en daslook
***
Brasvarfilet uit de hooikist met asperges en gefrituurd scharrelei
***
Mousse van mascarpone met rabarber, aardbei en witte chocolade
***
Aardbeien toffee
Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2023
– 14 mei (Moederdag)
– 11 juni (Vaderdag)
– 15 oktober (Start v/h wildseizoen)
– 19 november (Wild)
– 10 december (Wild)
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables

2023
– 21 april
-16 juni
– 20 oktober
– 24 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.