Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Gastronomisch zomer menu

Fijne hapjes tijdens het aperitief 
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen 

Frisse kreeftencocktail 
Canadese kreeft, geserveerd met een frisse, licht pittige dressing en fijne kruiden 

Romige gevogeltesoep 
Zijdezachte velouté van kippenbouillon, sot-l’y-laisse en champignons 

Gebakken Sint-Jakobsschelp 
Op de klassieke wijze bereid, geserveerd met een luchtige saus die het pure karakter van de coquille accentueert 

Hoofdgerecht – keuze uit: 

Malse filet mignon 
Perfect gebakken rundsfilet, béarnaisesaus, geserveerd met krokant gebakken aardappeltjes 
of 
Zeeduivel met zomerse toets 
Klassieke bereiding van lotte, geserveerd met een zachte preisaus en een kleurrijke selectie van seizoen groenten 

Dessert – keuze uit: 

Zomerse zoetigheid 
Fantasierijk dessert van Achelse aardbeien en romige witte chocolade 
of 
Selectie van fijne kazen 
Drie karaktervolle kazen, geserveerd met passende garnituren (+€5) 

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag zomer menu


Enkele fijne hapjes tijdens het aperitief 
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen

Voorgerecht 
Scampi  
Licht krokant gebakken scampi’s, afgewerkt met een frisse mangodressing

Hoofdgerecht – keuze uit:  
Gebakken kabeljauwfilet 
Gefruit kabeljauwhaasje, vergezeld van warme remouladesaus en een fijne groenten garnering
of 
Malse steak 
Perfect gebakken rundssteak met een kleurrijke mix van seizoen groenten, pittige pepersaus en knapperige frietjes 

Dessert 
Zoete fantasie  
Een verrassend dessert met opgelegde perziken

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Brunch

15 juni 2025

Assortiment van kleine broodjes
Botercroissants
Mini sandwishes
Kempische op hooi gekookte beenham
Omelet met heidekruid
Dubbel gerookt spek, krokant gebakken
Boerenpaté

Warme en koude hapjes

Asperge roomsoep met grove peterselie

Een waaier Noors gerookt visassortiment
Salade van tonijn en mozzarella met kappertjes
Noorse zalm “Belle Vue”
Vitello tonato
Runds carpaccio met Parmezaan en rucola
Dungesneden parmaham met meloenschijfjes

Rundergebraad uit oven met bearnaise
Krielhaantje in rode wijnsaus met sjalotjes en champignons
Lamsfilet in een kalfsjus met truffel
Gebakken zeebaarsfilet in roomboter

Een assortiment van rauwkosten
Asperges bereid op grootmoeders wijze
Gebakken nieuwe aardappelen
Kroketten en aardappelgratin

Vanille bavarois overgoten met opgelegde woudvruchten
Diverse desserts van aardbeien
Chocolademousse en tiramisu
Ijstaart

Koffie of thee met snoepjes

Fruitsap – cava
Aperitief van het huis
Witte en witte wijn
Bieren en frisdranken

Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)


Chefs Table

20 juni 2025 – 19u00

Haring & Kaviaar 
Tartaar van Hollandse Nieuwe, kaviaar
Garnaal & Bloemkool 
Grijze garnalen, bloemkool panna cotta, kwartelei
Zalm & Radijs 
Oosters gemarineerde MOWI-zalm, ingelegde radijs
Mossel & Saffraan 
Mosselragout, champignons, saffraan

Kreeft & Asperge 
Babykreeft, asperges, zilte kruiden

Pieterman & Pistache 
Tempura van pieterman, gegrilde asperges, kwark, pistache

Kalf & Port 
Tournedos “Rossini”, jus van oude port

Ruby & Roos 
Ruby chocoladetaartje, rood fruit, roos

Koffie & pralines  

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2025

15 juni – Voorjaar
13 juli – Zomer
24 augustus – Midzomer
21 september – Najaar
19 oktober – Wild
16 november – Wild
14 december – Advent

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2025

20 juni
17 oktober
14 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair