Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Zomermenu

juni 2023
Enkele hapjes tijdens het aperitief
***
Tartaar van Belgisch wit-blauw met truffelcrème
***
Gebakken scampi in een pittige nantua saus
***
Kabeljauwfilet in Napolitaanse tomatencoulis
OF
Lamskoteletjes met tuinkruiden jus en zomergroentjes
***
Trio van kaas met zijn garnituur
OF
dessertfantasie van woudvruchten
***
Koffie of thee
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagmenu

juni 2023
Klassieke tomaat met grijze garnaaltjes
***
Kalfsfilet met pepersaus, seizoengroentjes
OF
Gebakken slibtongetjes met citroenboter
***
Dame blanche
Prijs
€ 39,00 per persoon
(excl. dranken)
Brunch

11 juni 2023 (Vaderdag)
Uitgebreid ontbijtbuffet
Aperitief met warme en koude hapjes
Soep
Koud buffet
Warm buffet
Diverse desserts op buffet
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
A la Carte

Zomerkaart
Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Tartaar van Belgisch wit-blauw met truffelcrème
€25.00

Kreeftenroomsoep
€12,00

Gebakken scampi in een pittige nantua saus
€22,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Kabeljauwfilet in Napolitaanse tomatencoulis
€34,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Lamskoteletjes met tuinkruiden jus en zomergroenten
€32,00
Chefs Table

16 juni 2023 – 19u00
Salade caprese
Maatjesharing met aardappel
Tartaar van kalfs met augurk
Gemarineerde kokkels met venkel
Risotto met shii-take en truffel
***
Tartaar en sashimi van Hamachi met wasabi, avocado en zeevenkel
***
Coquille met crème van doperwten en gedroogde pancetta
***
Lamsfilet, gestoofde tuinboontjes en artisjok
***
Taartje van framboos
***
Tijgersoes ‘Princeof Kandy’
Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2023
– 11 juni (Vaderdag)
– 15 oktober (Start v/h wildseizoen)
– 19 november (Wild)
– 10 december (Wild)
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables

2023
-16 juni
– 20 oktober
– 24 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.