Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Nazomermenu

1 september t/m 13 oktober 2022

Enkele hapjes tijdens het aperitief
***
Torentje van Noordzeekrab en grijze garnalen
***
Bloemkool roomsoep met julienne van beenham
***
Ravioli van lotte met brunoise van courgetten en tomatencoulis
***
Kabeljauwrugfilet met citroenboter, jonge groenten en nieuwe aardappelen
OF
Filet van speenvarken met een pittige kalfsjus, geglaceerde groenten en pomme Pont-neuf
***
Framboostaartje met aardbeiengarnituur en een toets van munt
OF
Trio van kaas met zijn garnituur

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €77,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €87,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €97,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagmenu

1 september t/m 13 oktober 2022

Noorse gerookte zalm met fijne uitjes en een slaatje
***
Steak van alpenrund met champignons en geglaceerde groenten
OF
Gepaneerde kabeljauwfilet met remouladesaus en jonge groenten
***
Aardbeien bavarois met frambooscoulis en roomijs

Prijs:
€39,50 excl. dranken

Wijnsuggestie

Le Grand Noir (rood) – €28,00 / fles
(Cabernet Sauvignon & Syrah)

Soave Classico (wit) – €28,00 / fles
(Garganega & Trebbiano  di soave)

Wildmenu

14 oktober t/m 1 december 2022

Gegrilde rollade van buikspek met graanmostaard, terrine van ganzenlever en eikenbladsalade
***
Cappuccino van boschampignon met reepjes gerookte eendenborst
***
Civet van polderhaas met een baderdeegje en mascarpone
***
Op vel gebakken zalmforelfilet met schorseneren en kruidenmousseline
OF
Fazantenborstfilet met gebraiseerd witloof, braadjus en gebakken aardappelen
***
Dessertfantasie van Poire William en bitterchocolade
OF
Trio van kaas met zijn garnituur

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €77,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €87,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €97,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondag Wildmenu

14 oktober t/m 1 december 2022


Aardeense wildpaté met uienconfituur en herfstslaatje
***
Wildragout met gepofte appel, veenbessen en gekarameliseerd witloof
OF
Koolvisrugfilet met jonge prei in roomsaus en aardappelpuree
***
Chocolademousse met vanillesaus en roomijs

Prijs
€ 39,50 excl. dranken

Wildbrunch

16 oktober & 13 november 2022

Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes

Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte ham en boerenpaté
Een plateau van de fijnste Franse kazen

Warme en koude aperitiefhapjes

Bospaddenstoelenroomsoep

Terrine van reebok met jeneverbessen
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm, wilde zalm en zalmsalade
Cocktail van rivierkreeftstaartjes
Dun gesneden kalfsfilet met truffelmayonaise

Hertensteak met saus van steranijs
Civet van everzwijn, afgewerkt met porto
Filet van jonge haan in een rode wijnsaus
Gebakken zeebaarsfilet met venkel in sinas

Een assortiment van rauwkosten
Gekarameliseerd witloof
Schorseneren in roomsaus
Gegratineerd aardappelgratin

Speculoosbavarois op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Geglaceerde nougat met frambooscoulis

Koffie of thee
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken

Prijs
€69,00
(10u30 tot 16u30)


A la Carte

1 september t/m 13 oktober 2022

Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Torentje van Noordzeekrab met grijze garnalen
€25,00

Bloemkoolroomsoep met julienne van gekookte beenham
€7,00
Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’
€19,00
Kreeftenroomsoep
€12,00

Scampi’s op wijze van de chef
€23,00
Ravioli van lotte met courgetten en tomatencoulis
€24,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Zeetongfilet in witte wijnsaus met geglaceerde groenten
€38,00
Kabeljauwrugfilet met citroenboter en jonge groenten
€32,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Filet van speenvarken met een pittige kalfsjus
€26,00

Chefs Table

12 augustus 2022 – 19u00

Chili-hoorntje met avocado en gemarineerde coquille
Ceviche van scheermesjes
Cappuccino van kreeft
Garnaalkroketjes met pittige cocktail
***
Salade van kreeft met groene boontjes, cavaillon en granaatappel
***
Met mousseline gegratineerde krab
***
“Surf en turf”
Filet mignon, koningsgamba Chimichurri
***
Boswandeling
***
Koffie of thee met pralines

Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2022

– 16 oktober
– 13 november
– 11 december

telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€69,00/persoon

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.