Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Wildmenu

14 oktober t/m 1 december 2022

Gegrilde rollade van buikspek met graanmostaard, terrine van ganzenlever en eikenbladsalade
***
Cappuccino van boschampignon met reepjes gerookte eendenborst
***
Civet van polderhaas met een baderdeegje en mascarpone
***
Op vel gebakken zalmforelfilet met schorseneren en kruidenmousseline
OF
Fazantenborstfilet met gebraiseerd witloof, braadjus en gebakken aardappelen
***
Dessertfantasie van Poire William en bitterchocolade
OF
Trio van kaas met zijn garnituur

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €77,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €87,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €97,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondag Wildmenu

14 oktober t/m 1 december 2022


Aardeense wildpaté met uienconfituur en herfstslaatje
***
Wildragout met gepofte appel, veenbessen en gekarameliseerd witloof
OF
Koolvisrugfilet met jonge prei in roomsaus en aardappelpuree
***
Chocolademousse met vanillesaus en roomijs

Prijs
€ 39,50 per persoon
(excl. dranken)

Wildbrunch

13 november 2022

Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes

Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte ham en boerenpaté
Een plateau van de fijnste Franse kazen

Warme en koude aperitiefhapjes

Bospaddenstoelenroomsoep

Terrine van reebok met jeneverbessen
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm, wilde zalm en zalmsalade
Cocktail van rivierkreeftstaartjes
Dun gesneden kalfsfilet met truffelmayonaise

Hertensteak met saus van steranijs
Civet van everzwijn, afgewerkt met porto
Filet van jonge haan in een rode wijnsaus
Gebakken zeebaarsfilet met venkel in sinas

Een assortiment van rauwkosten
Gekarameliseerd witloof
Schorseneren in roomsaus
Gegratineerd aardappelgratin

Speculoosbavarois op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Geglaceerde nougat met frambooscoulis

Koffie of thee
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken

Prijs
€69,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)


A la Carte

1 september t/m 13 oktober 2022

Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Torentje van Noordzeekrab met grijze garnalen
€25,00

Bloemkoolroomsoep met julienne van gekookte beenham
€7,00
Gegarneerde vissoep ‘Kompenhof’
€19,00
Kreeftenroomsoep
€12,00

Scampi’s op wijze van de chef
€23,00
Ravioli van lotte met courgetten en tomatencoulis
€24,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Zeetongfilet in witte wijnsaus met geglaceerde groenten
€38,00
Kabeljauwrugfilet met citroenboter en jonge groenten
€32,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Filet van speenvarken met een pittige kalfsjus
€26,00

Chefs Table

25 november 2022 – 19u00
Into the wild

Oester met zeewier en oestervodka
Olijven van gans
Gedroogde eendenborst met zoet-zure rode spiskool
Oliebolletjes van knolselder
***
Carpaccio van hertfilet caveman-style, cremeux van rode biet
‘Wonton’ van tomme de Savoie met paddenstoel
Rilettes van hert, brioche, schorseneer en beukenzwam
***
Aardappel gevuld met kreeft, zure room en avruga kaviaar
***
Filets van houtduif met coulis van Banyuls, crème van topinamboer, witloof en aardappel croquembouche
***
Herfst boomstamdessert
***
Crème brûlléee lolly

Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2022

– 13 november
– 11 december

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€69,00 per persoon

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.