Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Vrijdag menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Brandade van kabeljauw met grijze garnalen
***
Ravioli met coquilles met een jus van schaaldieren
***
Op vel gebakken zeebaars met dugléresaus, wintergroentjes en kroketjes
OF
Hertensteak met wintergroenten, kroketjes en een wildjus met porto
***
Chocolade truffon met coulis van kumquats en sinaasappel roomijs

Prijs
€ 62,00 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Gastronomisch menu

Enkele hapjes bij het aperitief
***
Opgelegde agnus picanha met rucola, parmazaanschilfers en venkelzaadjes
***
Zeetongfilet met ravioli van coquilles in een saus van schaaldieren
***
Lottefilet met chi take en champagneboter
***
Op vel gebakken zeebaars met dugléresaus, wintergroentjes en gratin van schorseneren
OF
Rugfilet van edelhert met gewokte wintergroenten, aardappelsoezen en een wildjus met porto
***
Kaas assortiment met zijn garnituur
OF
Chocolade truffon met coulis van kumquats en sinaasappel roomijs
***
Koffie of thee

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Brandade van kabeljauw met grijze garnalen
***
Vlaswijting met saus van schaaldieren, wintergroentjes en kroketjes
OF
Stoofpotje van edelhert met gewokte wintergroenten, aardappelsoezen en wildjus met porto
***
Chocolade truffon met coulis van kumquats en sinaasappel roomijs

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Brunch

31 maart 2024 (Pasen)

Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants

Roerei met krokant gerookt spek
Op hooi gekookte beenham
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kaas
Een keur van vers fruit
Noorse gerookte zalm mooi gegarneerd

Paas aperitief met warme en koude hapjes

Aspergeroomsoep

Terrine van zeetongfilet met asperges
Vitello tonnato en carpaccio van zwaardvis
Dun gesneden Parmaham met honingmeloen
Gewokte scampi’s met pikante kruiden
Een waaier van zalmfilet met gevulde eitjes en zongedroogde tomaatjes
Eitjes Moskoviet met haringkaviaar

In de oven gebakken rundergebraad overgoten met een getruffeerde kalfsjus
Tournedos van ‘Paaskuiken’ in de oven gebakken met champignons
Gebakken speenbigfilet in een pittige pepersaus
In roomboter gebakken kabeljauwbuikhaas met citroen en peterselie

Een assortiment van rauwkost
Gestoofde jonge groene boontjes
Asperges op Vlaamse wijze
Jonge wortelen bestrooid met gesmoorde uitjes
Aardappelgratin
Huisbereide kroketten

Huisbereide tiramisu met vanillesaus
Een trio van de fijnste chocolademousse
Panacotta van witte chocolade met aardbeien
Huisbereid roomijstaartje

Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witte wijn: Domaine de Haut lagarde 2021
Rode wijn: Domaine de Haut lagarde 2021
Bieren en frisdranken

Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)


Klik HIER voor onze afhaalgerechten Pasen

Chefs Table

15 maart 2024 – 19u00

In opmaak

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2024

31 maart – Pasen
21 april
12 mei – Moederdag
16 juni
14 juli
13 oktober – wildseizoen
17 november – wildseizoen
15 december

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2024

15 maart
26 april
21 juni
20 september
18 oktober
22 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair