Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.
Vrijdag menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Dun gesneden geelvin tonijn met druppels panna cotta van wasabi
***
À la plancha gebakken gamba’s met bisque van garnalen
***
Kabeljauwrugfilet, gestoofde kerstomaatjes, basilicum en jonge groenten
OF
Kalfs entre côte met braadjus, dragon en geglaceerde groenten
***
Dessert fantasie van perzik met safari coulis
Prijs
€ 62,00 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Gastronomisch menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Dun gesneden geelvin tonijn met druppels panna cotta van wasabi
***
À la plancha gebakken gamba’s met garnalen bisque
***
Stoofpotje van lamsbout met rozemarijn
***
Kabeljauwrugfilet, gestoofde kerstomaatjes, basilicum en jonge groenten
OF
Kalfs entre côte met braadjus, dragon en geglaceerde groenten
***
Trio van kaas met zijn garnituur
OF
Dessert fantasie van perzik met safari coulis
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Zondag menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Dun gesneden geelvin tonijn met druppels panna cotta van wasabi
***
Gebakken vlaswijtingfilet, zachte mostaardsaus en jonge groenten
OF
Mignonette van brasvar varken met braadjus, dragon en geglaceerde groenten
***
Dessert fantasie van perzik met safari coulis
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Wildbrunch
13 oktober – 17 november 2024
Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte ham en boeren paté
Een plateau van de fijnste Franse kazen
Warme en koude aperitiefhapjes
Heldere wildbouillon met fijne groenten
Terinne van konijn met vijgencompote
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm, wilde zalm en zalmsalade
Cocktail van steurgarnalen
Dun gesneden geschroeid wildgebraad
Hertensteak met saus van steranijs
Civet van everzwijn, afgewerkt met porto
Boutjes van jonge haan in een dragon roomsaus
Gebakken zeebaarsfilet met botersaus van wortel en sinaas
Een assortiment van rauwkost
Gekarameliseerd witloof
Schorseneren in roomsaus
Gegratineerde aardappelgratin
Speculoos bavarois op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Geglaceerde nougat met framboos coulis
Charlotte van peren met karamel
Koffie of thee
Fruitsap / Cava
Aperitief ‘Kompenhof’
Witte en rode wijn
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
Klik HIER voor onze afhaalgerechten.
Chefs Table
18 oktober 2024 – 19u00
Hapjes
***
Oester met zilte groentjes
Ceviche van meerschede
Escabeche van mossel
Kroketje van Noordzee garnalen
***
Salade van kreeft met meloen
***
Bio shii-take, scharrelei en guanciale spek
***
Edelhert, pastinaak en oude kaas
***
Chocolade, passievrucht en karamel
***
Koffie-thee / snoepjes
Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches
2024
13 oktober – wildseizoen
17 november – wildseizoen
15 december
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables
2024
20 september
18 oktober
22 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair
Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.