Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Nieuwjaar Gastronomisch menu

Enkele voorproevertjes bij het aperitief
***
Ijslandse kabeljauwfilet met een parmentier salade en kokos mayonaise
***
Lotte nootjes met venkelbrunoise en pernod botersaus
***
Ravioli gevuld met ossobuco gegarneerd met Parmezaan
***
Op vel gebakken zeebaars met een saus van winterwortel en sinaasappel
OF
Hertengebraad met winterkool en een in wijn gekookt peertje
***
Een trio van chocolademousse met een streepje advocaat

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Nieuwjaar zondag meny


Enkele hapjes bij het aperitief
***
In eigen huis gerookte Noorse zalm met citrusvruchten en rucola
***
Gebakken vlaswijtingfilet met stamppot van winterprei en mousselinesaus
OF
Hertensteak met saus van Luikse perensiroop en wildgarnituur
***
Trio van chocolademousse

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Valentijn brunch

16 februari 2025

Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Noorse gerookte zalm
Roerei met gerookt spek
Een plateau van kazen en charcuterie
Gekookte beenham en Parma ham

Cupido cocktail met lievelingshapjes

Heldere kalfsbouillon met fijne groenten

Een trio van wild paté met gerookte ham
Noorse zalm mooi gegarneerd met gevulde eitjes
Een trio van de fijnste gerookte visfilets met gesnipperde uitjes
Rivierkreeftjes gegarneerd met sinaasappel

Speenvarken in de oven gegaard met braadsaus op smaak gebracht met truffel
Kippetje in een romige dragonsaus
À la minuten gebakken hertensteak met jagersaus
Love fish ( skry)  met spinazie

Een assortiment van rauwkosten
Gestoofde Brusselse spruitjes
Gekarameliseerd  witloof
Peultjes gestoofd met jonge wortelen
Aardappel gratin
Aardappel kroketten

Huisbereide tiramisu en chocolade mousse
Het Valentijns harten dessert met bloedrode coulis van framboos
Gemarineerde ananas met passiefruit
Speculaasbavarois op een spiegel van vanillesaus
Roomijs taart

Koffie of thee met snoepjes

Fruitsap – cava
Aperitief van het huis
Witte wijn: Domaine Haut la Garde 2022 Chardonnay
Rode wijn : Domaine  Haut la Garde 2022 Merlot
Bieren en frisdranken

telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€79,00/persoon
(Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)


Klik HIER voor onze afhaalgerechten.

Chefs Table

18 oktober 2024 – 19u00

Hapjes
***
Oester met zilte groentjes
Ceviche van meerschede
Escabeche van mossel
Kroketje van Noordzee garnalen
***
Salade van kreeft met meloen
***
Bio shii-take, scharrelei en guanciale spek
***
Edelhert, pastinaak en oude kaas
***
Chocolade, passievrucht en karamel
***
Koffie-thee / snoepjes

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

45 jaar ‘Kompenhof’

14, 15 & 16 maart 2025

Aan het begin van het nieuwe jaar hebben we allemaal een hele hoop goede voornemens.

Ons voornemen voor 2025 is zoals steeds de afgelopen 44 jaar, ten dienste staan van onze klanten. Ons maximaal inzetten voor hen die een bezoekje brengen aan ons restaurant of zij die beroep doen op onze cateringdienst.

Dat we dit jaar 45 jaar actief zijn motiveert ons bovendien nog meer om nog beter te doen en iedereen maximaal culinair te verwennen.

Noteer alvast dat ons restaurant geopend is op vrijdag- en zaterdagavond met ons gastronomisch menu waarbij je kan kiezen uit 3, 4 of 5 gangen en op zondagmiddag met het intussen welbekende zondagsmenu. Uiteraard zijn er ook de menu’s op maat voor feesten en groepen.

Zeker niet te vergeten zijn onze maandelijkse brunches en de maandelijkse chefs tables, waarbij onze jonge chefs zich uitleven met fijne gerechten.

Onze 45ste verjaardag vieren we tijdens het weekend van 14, 15 & 16 maart met op vrijdag en zaterdag een jubileumversie van chefs table en een heuse jubileumbrunch op zondag.

Om af te sluiten willen wij van deze gelegenheid gebruikmaken om jullie welgemeend te bedanken voor jullie vertrouwen en vriendschap tijdens de afgelopen jaren en wensen wij iedereen een heel voorspoedig 2025.

Zondagbrunches

2025

16 februari – Valentijn
20 april – Pasen
15 juni – Voorjaar
13 juli – Zomer
24 augustus – Midzomer
21 september – Najaar
19 oktober – Wild
16 november – Wild
14 december – Advent

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2025

25 april
20 juni
17 oktober
14 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair