Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Gastronomisch zomer menu

Fijne hapjes tijdens het aperitief
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen
Frisse kreeftencocktail
Canadese kreeft, geserveerd met een frisse, licht pittige dressing en fijne kruiden
Romige gevogeltesoep
Zijdezachte velouté van kippenbouillon, sot-l’y-laisse en champignons
Gebakken Sint-Jakobsschelp
Op de klassieke wijze bereid, geserveerd met een luchtige saus die het pure karakter van de coquille accentueert
Hoofdgerecht – keuze uit:
Malse filet mignon
Perfect gebakken rundsfilet, béarnaisesaus, geserveerd met krokant gebakken aardappeltjes
of
Zeeduivel met zomerse toets
Klassieke bereiding van lotte, geserveerd met een zachte preisaus en een kleurrijke selectie van seizoen groenten
Dessert – keuze uit:
Zomerse zoetigheid
Fantasierijk dessert van Achelse aardbeien en romige witte chocolade
of
Selectie van fijne kazen
Drie karaktervolle kazen, geserveerd met passende garnituren (+€5)
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Zondag zomer menu

Enkele fijne hapjes tijdens het aperitief
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen
Voorgerecht
Scampi
Licht krokant gebakken scampi’s, afgewerkt met een frisse mangodressing
Hoofdgerecht – keuze uit:
Gebakken kabeljauwfilet
Gefruit kabeljauwhaasje, vergezeld van warme remouladesaus en een fijne groenten garnering
of
Malse steak
Perfect gebakken rundssteak met een kleurrijke mix van seizoen groenten, pittige pepersaus en knapperige frietjes
Dessert
Zoete fantasie
Een verrassend dessert met opgelegde perziken
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Brunch

15 juni 2025
Assortiment van kleine broodjes
Botercroissants
Mini sandwishes
Kempische op hooi gekookte beenham
Omelet met heidekruid
Dubbel gerookt spek, krokant gebakken
Boerenpaté
Warme en koude hapjes
Asperge roomsoep met grove peterselie
Een waaier Noors gerookt visassortiment
Salade van tonijn en mozzarella met kappertjes
Noorse zalm “Belle Vue”
Vitello tonato
Runds carpaccio met Parmezaan en rucola
Dungesneden parmaham met meloenschijfjes
Rundergebraad uit oven met bearnaise
Krielhaantje in rode wijnsaus met sjalotjes en champignons
Lamsfilet in een kalfsjus met truffel
Gebakken zeebaarsfilet in roomboter
Een assortiment van rauwkosten
Asperges bereid op grootmoeders wijze
Gebakken nieuwe aardappelen
Kroketten en aardappelgratin
Vanille bavarois overgoten met opgelegde woudvruchten
Diverse desserts van aardbeien
Chocolademousse en tiramisu
Ijstaart
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – cava
Aperitief van het huis
Witte en witte wijn
Bieren en frisdranken
Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)
Chefs Table

20 juni 2025 – 19u00
Haring & Kaviaar
Tartaar van Hollandse Nieuwe, kaviaar
Garnaal & Bloemkool
Grijze garnalen, bloemkool panna cotta, kwartelei
Zalm & Radijs
Oosters gemarineerde MOWI-zalm, ingelegde radijs
Mossel & Saffraan
Mosselragout, champignons, saffraan
Kreeft & Asperge
Babykreeft, asperges, zilte kruiden
Pieterman & Pistache
Tempura van pieterman, gegrilde asperges, kwark, pistache
Kalf & Port
Tournedos “Rossini”, jus van oude port
Ruby & Roos
Ruby chocoladetaartje, rood fruit, roos
Koffie & pralines
Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2025
15 juni – Voorjaar
13 juli – Zomer
24 augustus – Midzomer
21 september – Najaar
19 oktober – Wild
16 november – Wild
14 december – Advent
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables

2025
20 juni
17 oktober
14 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.