Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.
Vrijdag Advent menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Geschroeid wildgebraad met een winterslaatje en pijnboom pitjes
***
1/2 kreeft overgoten met een Bretoens vissoepje
***
Schelvishaasje met knolselder structuren
OF
Hindefilet in een saus van steranijs en wintergroenten
***
Dessert van witte chocolademousse en noord-krieken
Prijs
€ 62,00 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Gastronomisch Advent menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Geschroeid wildgebraad met een winterslaatje en pijnboom pitjes
***
Een Bretoens vissoepje rijkelijk gevuld met vis
***
Ravioli met boschampignons en truffel tappenade
***
Schelvishaasje met knolselder structuren
OF
Hindefilet in een saus van steranijs en wintergroenten
***
Dessert van witte chocolademousse en noord-krieken
Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Zondag Advent menu
Enkele hapjes bij het aperitief
***
Geschroeid wildgebraad met een winterslaatje en pijnboom pitjes
***
Gefruite kabeljauw buikhaas, warme remoulade saus en wintergarnituur
OF
Wildragout met donkere Leffe, gepofte appel, veenbessen en witloof
***
Dessert van witte chocolademousse en noord-krieken
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Advent brunch
15 december 2024
Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte everzwijn ham en -paté
Een plateau van de fijnste Franse kazen
Een keur van charcuterie
Warme en koude aperitiefhapjes
Consommé van patrijs met gekookte ham en bieslook
Op hooi gekookte beenham met groene asperges
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm , wilde zalm en zalmsalade
Gemarineerde gamba’s en scampi-rivierkreeften cocktail
Carpaccio van geschroeide hertenfilet
Herten gebraad in een saus van Luikse peren siroop
Wild zwijn ragout met donkere Leffe
Jagershaasje gebakken met chi i take
In roomboter gebakken baarsfilet
Een assortiment van rauwkost
Gecarmeliseerd witloof
Gestoofde spruitjes
Huisbereide kroketjes
Gegratineerd aardappelgratin
Javanais gebak op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Zwartewoud kersentaart
Koffie of thee
Fruitsap
Methode Champenoise
Aperitief Kompenhof
Witte wijn : Domaine Haut Lagarde Chardonnay 2022
Rode wijn : Domaine Haut Lagarde Merlot 2022
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
Klik HIER voor onze afhaalgerechten.
Chefs Table
18 oktober 2024 – 19u00
Hapjes
***
Oester met zilte groentjes
Ceviche van meerschede
Escabeche van mossel
Kroketje van Noordzee garnalen
***
Salade van kreeft met meloen
***
Bio shii-take, scharrelei en guanciale spek
***
Edelhert, pastinaak en oude kaas
***
Chocolade, passievrucht en karamel
***
Koffie-thee / snoepjes
Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches
2024
15 december
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables
2024
22 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair
Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.