Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Paasmenu

7 & 8 april 2023

Frisse bubbels met enkele hapjes
***
Asperges op Vlaamse wijze met gekruide ham
***
Zeebaars met waterkers en grijze garnaaltjes
***
Licht gerookt speenvarken met seizoensgroenten en aardappelgratin
OF
Kabeljauw met geglaceerde seizoensgroenten en aardappelmousse
***
Paasdessert
***
Koffie met pralines

Prijs:
4-gangen menu All-in €75,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagmenu

april 2023


In opmaak

Prijs
€ 39,00 per persoon
(excl. dranken)

Paasbrunch

9 april2023 (Paasdag)

Uitgebreid ontbijtbuffet

Aperitief met warme en koude hapjes

Soep

Koud buffet

Warm buffet

Diverse desserts op buffet

Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken

Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)


A la Carte

Voorjaarskaart

Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Dun gesneden kalfsfilet met truffelmayonaise en rucola
€22,00

Kreeftenroomsoep
€12,00

Cannelloni met ricotta, spinazie en zeepaling in coulis van waterkers
€22,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Skry rugfilet in blanke botersaus met jonge voorjaarsgroenten
€34,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Château briand in braadjus met Pomerol en geglaceerde groenten
€32,00

Chefs Table

10 maart 2023 – 19u00

Kroketje van paling in ’t groen met bieslookmayonaise
Cocktail van Kingkrab
Lotte filet met beurre blanc
Oester met sjalot en Chianti wijn azijn
***
Duo van coquille met bloemkool variëteiten
***
Kreeft met groene asperge en sanguinelli
***
Gegrilde kalfstournedos met paddenstoelen, jus van oude port
***
Panna cotta van karnemelk en honing met rood fruit
***
Koffie met een mousse van advocaat

Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2023

– 9 april (Pasen)
– 14 mei (Moederdag)
– 11 juni (Vaderdag)
– 15 oktober (Start v/h wildseizoen)
– 19 november (Wild)
– 10 december (Wild)

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2023

– 21 april
-16 juni
– 20 oktober
– 24 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair