Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Gastronomisch lente menu

Enkele voorproevertjes bij het aperitief
***
Lente salade met asperges, Breydelham en mostaard-honing coulis
***
Aspergeroomsoep met grijze garnalen
***
Zalm met asperges en gepocheerd ei
***
In roomboter gebakken zeetong met lente groenten en nieuwe aardappelen
OF
Lamskoteletjes op lage temperatuur gegaard, jonge groenten, lams jus en aardappelgratin
OF
Gebakken rundersteak met pepersaus en lente groentjes
***
Achelse aardbeien met roomijs, framboos coulis en munt
OF
Trio van kaas met zijn garnituur (supplement: €5,00)

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag lente menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Zeewater scampi’s met een zachte nantua saus
***
Op vel gebakken zeebaarsfilet met lente groenten en nieuwe aardappelen
OF
Lams navarin, geglaceerde groenten en aardappelgratin
***
Achelse aardbeien met roomijs, frambooscoulis en munt

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Paasbrunch

20 april 2025

Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants en chocolade broodjes

Roerei met krokant gebakken spek
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kazen
Op hooi gekookte beenham met een trio van fruit jams

Aperitief met warme en koude hapjes

Kalfsbouillon met fijne groenten

Huisgerookte zalm met fijne uitjes
Gemarineerde scampi
Cocktail van zeevruchten
Gerookte makreelfilet met yoghurtdressing
Carpaccio van tonijn
Dun gesneden beenham met asperges

In de oven gebakken kalfsrug overgoten met een getruffeerde kalfsjus
Piepkuiken in de oven gebakken met champignons
Gebakken varkenshaasje met champignons
Kabeljauwrug filet met nantuasaus

Een assortiment van rauwkost
Asperges op Vlaamse wijze
Gestoofde jonge groene boontjes
Jonge wortelen bestrooid met gesmoorde uitjes
Aardappelgratin
Huisbereide kroketten

Huisbereide tiramisu met vanillesaus
Een trio van de fijnste chocolademousse
Aardbeien met Jonagold en munt
Diverse fruitbavarois
Ijstaart, slagroom

Koffie of thee met snoepjes

Fruitsap – cava
Aperitief van het huis
Witte en witte wijn
Bieren en frisdranken

Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)


Moederdag menu
11 mei 2025


Een trio van hapjes bij het aperitief
***
Gambastaartjes met parelcouscous en dressing van mango
***
Aspergeroomsoep met grove peterselie
***
Vlaswijting filet, asperges met mousseline saus
OF
Speenbig filet, pittige kalfsjus en lentegroenten
***
Dessert fantasie van Achelse aardbeien

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)

Kindermenu – Moederdag


Kaaskroketje
***
Tomatenroomsoep met vleesballetjes
***
Kipfilet met appelmousse en frietjes
***
Chocolademousse

Prijs
€ 20,00 per persoon
(excl. dranken)

Chefs Table

25 april 2025 – 19u00

Tartaar van Hamachi met oester
Scheermessen gemarineerd met vanille
Panna cotta van asperge met grijze garnalen
Kroketje van kokkels en jonge selder

Timbaaltje van rogvleugel met groene en paarse asperge, crème van gepofte look en kreukels
***
Asperges met zalmfilet en coulis van waterkers
***
Gegrilde griet met primeur groentjes en Hollandaise saus
***
Rabarberdessert met rode vruchten
***
Koffie of thee

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2025

20 april – Pasen
15 juni – Voorjaar
13 juli – Zomer
24 augustus – Midzomer
21 september – Najaar
19 oktober – Wild
16 november – Wild
14 december – Advent

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2025

25 april
20 juni
17 oktober
14 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair