Kompenhof Culinair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kompenhof logo‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.

Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.

Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.

U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Zomermenu
juli & augustus

Enkele hapjes voor bij het aperitief

Dun gesneden kalfsfilet, mayonaise van zongedroogde tomaatjes en gegrilde courget

Zeebaarsfilet met paëllarijst en schaaldieren jus

Gebakken zeewaterscampi’s, bloedappelsien, thym en groene asperges

Op vel gebakken vlaswijting, gestoofde kerstomaatjes en zomergroenten
OF
Zomer hertgebraad met vlierbessensaus, perzik, kersen, jonge wortelen en aardappelgratin

Dessertfantasie van woudvruchten met frambozencoulis en vanille ijs

Koffie of thee met garnituur

 

Stel zelf uw menu samen:
3-gangen menu €50,00/pers. – *all-in: €75,00/pers.
4-gangen menu €60,00/pers. – *all-in: €85,00/pers.
5-gangen menu €70,00/pers. – *all-in: €95,00/pers.

* 1 Aperitief, wijnen, waters, frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Op donderdag & zondag
juli & augustus

Trio van hapjes

Oostende vissalade, tomaat met grijze garnalen en cocktaildressing

Rundersteak met stroganoffsaus, zomergroentjes en aardappelgratin
OF
Tongscharfilet met schaaldieren jus, zomergroentjes en aardappelpuree

Vanilleroomijs, aardbeien met frambozencoulis en slagroom

 

Prijs:
Prijs  €35,00* pers.
* dranken NIET inbegrepen

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

    (Overeenkomstig de 'Algemene Verordering Gegevensbescherming' formeel gekend als Verordening (EU) 2016/679 (AVG) zijn wij gehouden uw toestemming te vragen om uw Persoonsgegevens te mogen bijhouden.
    Lees onze privacyverklaring inzake de verwerking van persoonsgegevens.)