Kompenhof Culinair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kompenhof logo‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.

Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.

Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.

U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Oktobermenu

Enkele hapjes tijdens het aperitief

Gerookte eendenborst met structuren van wortel, sjalotten vinaigrette

Schelvishaasje à la nage met winterprei en venusschelpjes

Ravioli met paddenstoelen

Hertengebraad met een sausje van vlierbessen
OF
Roodbaarsfilet op een bedje van gestoofde spitskool

Charlotte van peer met chocolade en karamel
OF
Trio van Achelse kaas

 

Prijs:
3-gangen menu €50,00 / persoon (*all-in:  €70,00 / persoon)
4-gangen menu €60,00 / persoon (*all-in:  €80,00 / persoon)
5-gangen menu €70,00 / persoon (*all-in:  €90,00 / persoon)

* 1 Aperitief, wijnen, waters, frisdranken, koffie of thee inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Brunch
18 oktober & 15 november

Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte ham en boerenpaté
Een plateau van de fijnst Franse kazen

Warme en koude aperitief hapjes

Bospaddenstoelenroomsoep

Terrine van reebok met jeneverbessen
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm, wilde zalm en zalmsalade
Cocktail van rivierkreeftstaartjes
Carpaccio van hert met coulis van hazelnoten

Steak met jagerssaus
Civet van everzwijn afgewerkt met porto
Filet van jonge haan in een rode wijnsaus
Gebakken sliptongetjes in roomboter

Een assortiment van rauwkosten
Gekarameliseerd witloof
Schorseneren in roomsaus
Huisbereide kroketjes
Gegratineerd aardappelgratin

Speculaasbavarois op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolademousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Geglaceerde nougat met frambooscoulis

Koffie of thee
Fruitsap – Cava
Aperitief Kompenhof
Witte en rode wijn
Bieren en frisdranken

Prijs all-in: €59,00 / pers.

Chef’s Table

16 oktober 2020

Gemarineerde beukenzwammetjes
Gerookte paling in ’t groen
Chili hoorntje met Kingcrab
Mosseltjes in algentempura

***

Structuren van schorseneren met 40° oesters

***

St.-Jacobsvruchten met crème van aardpeer en gegrilde eringy

***

Secreto Duroc de Batallé met wortel en muskaatpompoen, jus van steranijs

***

Banaan, advokaat en speculaas

***

Bokkenpootje

 

Prijs all-in: €75,00 / pers.
* 1 Aperitief, wijnen, waters, frisdranken, pils, koffie en thee inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Brunch

Prijs: € 59,00
(uitgezonderd sterke dranken)

We starten telkens om 10u30 en eindigen om 16u30.
(Indien mogelijk graag contante betaling a.u.b.)

Onze brunches:

  • 18 oktober 2020 – Wild
  • 15 november 2020 – Wild
  • 13 december 2020 – Advent

Chef’s Table

Data:

  • 16 oktober 2020
  • 20 november 2020 (wild)

Locatie: Restaurant Kompenhof
Aanvang: 19u00

Culinair 5-gangen diner, met verrassende ingrediënten en aangepaste wijnen

Prijs: € 75,00

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

    (Overeenkomstig de 'Algemene Verordering Gegevensbescherming' formeel gekend als Verordening (EU) 2016/679 (AVG) zijn wij gehouden uw toestemming te vragen om uw Persoonsgegevens te mogen bijhouden.
    Lees onze privacyverklaring inzake de verwerking van persoonsgegevens.)