Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Gastronomisch zomer menu

Fijne hapjes tijdens het aperitief 
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen 

Frisse kreeftencocktail 
Canadese kreeft, geserveerd met een frisse, licht pittige dressing en fijne kruiden 

Romige gevogeltesoep 
Zijdezachte velouté van kippenbouillon, sot-l’y-laisse en champignons 

Gebakken Sint-Jakobsschelp 
Op de klassieke wijze bereid, geserveerd met een luchtige saus die het pure karakter van de coquille accentueert 

Hoofdgerecht – keuze uit: 

Malse filet mignon 
Perfect gebakken rundsfilet, béarnaisesaus, geserveerd met krokant gebakken aardappeltjes 
of 
Zeeduivel met zomerse toets 
Klassieke bereiding van lotte, geserveerd met een zachte preisaus en een kleurrijke selectie van seizoen groenten 

Dessert – keuze uit: 

Zomerse zoetigheid 
Fantasierijk dessert van Achelse aardbeien en romige witte chocolade 
of 
Selectie van fijne kazen 
Drie karaktervolle kazen, geserveerd met passende garnituren (+€5) 

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag zomer menu


Enkele fijne hapjes tijdens het aperitief 
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen

Voorgerecht 
Scampi  
Licht krokant gebakken scampi’s, afgewerkt met een frisse mangodressing

Hoofdgerecht – keuze uit:  
Gebakken kabeljauwfilet 
Gefruit kabeljauwhaasje, vergezeld van warme remouladesaus en een fijne groenten garnering
of 
Malse steak 
Perfect gebakken rundssteak met een kleurrijke mix van seizoen groenten, pittige pepersaus en knapperige frietjes 

Dessert 
Zoete fantasie  
Een verrassend dessert met opgelegde perziken

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Midzomer Brunch

24 augustus 2025

Een assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants en chocolade broodjes
Roerei met krokant gebakken spek
Op hooi gekookte beenham met een trio van fruit jams
Een spiegel met de fijnste charcuterie en een pallet van Franse kaas

Assortiment hapjes

Een waaier Noors gerookt vis assortiment
Salade van tonijn en mozzarella met kappertjes
Noorse zalm “Belle Vue”
Vitello tonato

Rundercarpaccio met Parmezaan en rucola
Dungesneden parmaham met meloenschijfjes

Kalfsbouillon met fijne groentjes

Gegrild rundergebraad met bearnaise saus en gestoofde tomaat
Tournedos van speenvarken gebakken een pittige kalfsjus
In de oven gebakken hoeve kipfilet met Provençaalse saus
Gegrilde zwaardvis met hoeveboter en tomaat

Een assortiment van rauwkost
Een keur van jonge tuingroenten
Huisbereide kroketten
Gebakken jonge nieuwe aardappelen

Huisbereide tiramisu
Vanille panna cotta met bosbessen
Luchtige chocolade mousse
Fruitsalade
Huisbereid roomijs assortiment

Koffie of thee met snoepjes

Fruitsap – cava
Aperitief van het huis
Rode en witte wijn
Bieren en frisdranken

Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs all-in(*):
€75,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)


Chefs Table

20 juni 2025 – 19u00

Haring & Kaviaar 
Tartaar van Hollandse Nieuwe, kaviaar
Garnaal & Bloemkool 
Grijze garnalen, bloemkool panna cotta, kwartelei
Zalm & Radijs 
Oosters gemarineerde MOWI-zalm, ingelegde radijs
Mossel & Saffraan 
Mosselragout, champignons, saffraan

Kreeft & Asperge 
Babykreeft, asperges, zilte kruiden

Pieterman & Pistache 
Tempura van pieterman, gegrilde asperges, kwark, pistache

Kalf & Port 
Tournedos “Rossini”, jus van oude port

Ruby & Roos 
Ruby chocoladetaartje, rood fruit, roos

Koffie & pralines  

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2025

24 augustus – Midzomer
21 september – Najaar
19 oktober – Wild
16 november – Wild
14 december – Advent

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2025

17 oktober
14 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair