Kompenhof Culinair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kompenhof logo‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.

Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.

Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.

U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Lentemenu

mei 2022

Enkele hapjes tijdens het aperitief

***

Tartaar van Holsteiner rund met truffelmayonaise

***

Aspergeroomsoep met grijze garnaaltjes

***

Lotte met lente-uitjes en Oostendse garnalen

***

Op vel gebakken roodbaarsfilet met lentegroenten,  en nieuwe aardappelen
OF
Lamskoteletjes op lage temperatuur gegaard, asperges en dubbel gepelde tuinbonen,  lams jus en aardappelgratin

***

Achelse aardbeien met roomijs, frambooscoulis en munt
OF
Trio van Achelse kaas met garnituur

 

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €77,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €87,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €97,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Donderdag-en zondagmenu

mei 2022

Asperges met gerookte zalm

****

Gebakken vlaswijting met warme duglélé-saus
OF
Steak pepersaus met lentegroentjes

****

Yoghurtbavarois met rood fruit

Prijs:
€37,50 excl. dranken

Wijnsuggestie

Le Grand Noir (rood) – €28,00 / fles
(Cabernet Sauvignon & Syrah)

Soave Classico (wit) – €28,00 / fles
(Garganega & Trebbiano  di soave)

Chefs table

22 april 2022 – 19u00

Macaron van asperge met mousse van beenham
Rolletje van Parmaham met voorjaarsgroenten
Krabkoekje met avocado-crème
Kikkerbilletjes in ’t groen

****

Panna cotta van asperges met graved lax, korenaar en coulis van radijsblad

****

Risotto van raapsteeltjes, gegrilde asperges en smeltende ganzenlever

****

Langzaam gegaarde entrecote BBB met primeurtjes en Foyot saus

****

Achelse aardbeien, Achelse platte kaas en basilicum uit de kruidentuin van Ann

****

Koffie met “sigaar & Whisky”

 

Prijs:
All-in €75,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondag brunches

2022

– 19 juni
– 17 juli
– 14 augustus
– 16 oktober
– 13 november
– 11 december

telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs /pers.: €69,00

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

    (Overeenkomstig de 'Algemene Verordering Gegevensbescherming' formeel gekend als Verordening (EU) 2016/679 (AVG) zijn wij gehouden uw toestemming te vragen om uw Persoonsgegevens te mogen bijhouden.
    Lees onze privacyverklaring inzake de verwerking van persoonsgegevens.)