Kompenhof Culinair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kompenhof logo‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.

Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.

Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.

U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Nazomermenu

Enkele hapjes tijdens het aperitief

Gerookte palingfilet met structuren van aardappel en rode biet

Vlaswijting rugfilet op een bedje van Provencaalse ratatouille

Ravioli van scampi’s in een zachte lookroomsaus

Gebakken slibtongetjes met geglaceerde groenten en aardappelmousse
OF
Kalfsgebraad met een gepeperde braadjus en jonge groenten

Dessertfantasie van abrikoos en perziken

 

Prijs:
3-gangen menu €50,00 / persoon (*all-in:  €70,00 / persoon)
4-gangen menu €60,00 / persoon (*all-in:  €80,00 / persoon)
5-gangen menu €70,00 / persoon (*all-in:  €90,00 / persoon)

* 1 Aperitief, wijnen, waters, frisdranken, koffie of thee inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Chef’s Table

25 september 2020

Quiche van coquille met radijs
Mini pizza met avocado en tijm
Làgrimas met dip van geroosterde look
Blote billetjes in het gras

***

Aan tafel gerookte zalmtartaar met een crème van artisjok

***

Roodbaarsfilet gegaard in ‘lardo di Colonnata en Salie’ met pansotti van pompoen

***

Entrecote van Rubia Gallega met gevulde groenten en sausje van geroosterde rozemarijn

***

Sachercake van marsepein met kersen

***

Churros

 

Prijs all-in: €75,00 / pers.
* 1 Aperitief, wijnen, waters, frisdranken, pils, koffie en thee inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Brunch

Prijs: € 59,00
(uitgezonderd sterke dranken)

We starten telkens om 10u30 en eindigen om 16u30.
(Indien mogelijk graag contante betaling a.u.b.)

Onze brunches:

  • 18 oktober 2020 – Wild
  • 15 november 2020 – Wild
  • 13 december 2020 – Advent

Chef’s Table

Data:

  • 25 september 2020
  • 16 oktober 2020
  • 20 november 2020 (wild)

Locatie: Restaurant Kompenhof
Aanvang: 19u00

Culinair 5-gangen diner, met verrassende ingrediënten en aangepaste wijnen

Prijs: € 75,00

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

(Overeenkomstig de 'Algemene Verordering Gegevensbescherming' formeel gekend als Verordening (EU) 2016/679 (AVG) zijn wij gehouden uw toestemming te vragen om uw Persoonsgegevens te mogen bijhouden.
Lees onze privacyverklaring inzake de verwerking van persoonsgegevens.)