Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Vrijdag menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Klassieke vitello tonnato
***
1/2 kreeft in kooknat met fijne groentjes
***
Op vel gebakken zeebaarsfilet met zomergroentjes
OF
Filet mignon steak met een pittige jus
***
Dessertfantasie van woudvruchten

Prijs
€ 62,00 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Gastronomisch menu

Enkele hapjes bij het aperitief
***
Klassieke vitello tonnato
***
1/2 kreeft in kooknat met fijne groentjes
***
Huisbereide garnaalkroketjes met Oostendse garnalen
***
Op vel gebakken zeebaarsfilet met zomergroentjes
OF
Filet mignon steak met een pittige jus
***
Trio van kaas met zijn garnituur
OF
Dessertfantasie van woudvruchten

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag menu


Enkele hapjes bij het aperitief
***
Huisbereide garnaalkroketjes met Oostendse garnalen
***
Op vel gebakken zeebaarsfilet met zomergroentjes
OF
Filet mignon steak met een pittige jus
***
Dessertfantasie van woudvruchten

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Brunch

13 oktober 2024

Wildbrunch

In opmaak

Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)


Klik HIER voor onze afhaalgerechten.

Chefs Table

21 juni 2024 – 19u00

Vongole / gemarineerde venkel
Coquille / tiradito
Oester / gember / passievrucht
Scheermesje / Rockefeller
Bouchot mosseltjes / verse kruiden
***
Gambero rosso / carpaccio / BBQ / avocado / tomaat
***
Korenaar asperges / scharrelei / grijze garnalen
***
Entrecote / tagliata / courgette / aubergine
***
Vanille / rood fruit
***
Koffie-thee / petit fours

Prijs:
All-in €90,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2024

13 oktober – wildseizoen
17 november – wildseizoen
15 december

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€75,00 per persoon

Chefs Tables

2024

20 september
18 oktober
22 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair