Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Gastronomisch nazomer menu

Enkele verfijnde hapjes bij het aperitief
Salade Niçoise
Carpaccio van tonijn met zomerse toets
Napolitaanse minestrone
een klassieke Italiaanse groentesoep met rijke smaken
Scampi’s zoals in Livorno
kort gebakken in look, tomaat en witte wijn
Hoofdgerecht (keuze uit)
Zeetong
Gebakken in olijfolie en roomboter met jonge seizoen groenten
OF
Saltimbocca alla Romana
kalfslapje met salie, Parmaham en een lichte marsalasaus
OF
Rundersteak
geserveerd met een pittige pepersaus
Dessert (keuze uit)
Trio van kazen
met bijpassende garnituren
OF
Geglaceerde nougat
met rood zomerfruit
Prijs:
2- gangen menu €47.00/persoon *all-in €59.00/persoon
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken, 1 koffie of thee
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Zondag nazomer menu

Enkele fijne hapjes tijdens het aperitief
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen
Voorgerecht
Scampi’s Kompenhof
Hoofdgerecht – keuze uit:
Vlijswijting In roomboter met jonge seizoen groenten
OF
Rundersteak geserveerd met een pittige pepersaus
Dessert
Vanille roomijs met krieken
Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag
Wild Brunch

16 november 2025
Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte ham en boeren paté
Een plateau van de fijnst Franse kazen
Warme en koude aperitief hapjes
Bosduiven bouillon met fijne groenten
Terrine van reebok met jeneverbessen
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm , wilde zalm en zalmsalade
Cocktail van rivierkreeftstaartjes
Dun gesneden kalfsfilet met truffel mayonaise
Herten Steak met saus van steranijs
Civet van everzwijn afgewerkt met porto
Filet van jonge haan in een rode wijnsaus
Gebakken slibtongetjes in roomboter
Een assortiment van rauwkost
Gekarameliseerd witloof
Schorseneren in roomsaus
Huisbereide kroketjes
Gegratineerd aardappelgratin
Speculaas bavarois op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolade mousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Geglaceerde nougat met frambooscoulis
Koffie of thee
Fruitsap
Cava
Aperitief Kompenhof
Witte wijn
Rode wijn
Bieren en frisdranken
Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)
Chefs Table

17 oktober 2025 – 19u00
Umami bommetje, explosie van smaken die de zintuigen prikkelt,
met aubergine, tomaat, watermeloen, oester, zalm, eend en diamanthaas.
***
Ceviche van koud gerookte zeebaars
***
Mosseltjes met geprakte “la ratte” aardappel en krokante groentjes
***
Rundspicanha, graan gevoederd met op houtskool gegrilde cassave wortel
***
Braambessen met kruidige crumble
Prijs:
All-in €95,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2025
16 november – Wild
14 december – Advent
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€79,00 per persoon
Chefs Tables

2025
14 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.
