Kompenhof Culinair
Schrijf je in op onze nieuwsbief
Kompenhof Culinair
‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’, ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Paasmenu

7 & 8 april 2023
Frisse bubbels met enkele hapjes
***
Asperges op Vlaamse wijze met gekruide ham
***
Zeebaars met waterkers en grijze garnaaltjes
***
Licht gerookt speenvarken met seizoensgroenten en aardappelgratin
OF
Kabeljauw met geglaceerde seizoensgroenten en aardappelmousse
***
Paasdessert
***
Koffie met pralines
Prijs:
4-gangen menu All-in €75,00/persoon
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagmenu

april 2023
In opmaak
Prijs
€ 39,00 per persoon
(excl. dranken)
Paasbrunch

9 april2023 (Paasdag)
Uitgebreid ontbijtbuffet
Aperitief met warme en koude hapjes
Soep
Koud buffet
Warm buffet
Diverse desserts op buffet
Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken
Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)
A la Carte

Voorjaarskaart
Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Dun gesneden kalfsfilet met truffelmayonaise en rucola
€22,00

Kreeftenroomsoep
€12,00

Cannelloni met ricotta, spinazie en zeepaling in coulis van waterkers
€22,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Skry rugfilet in blanke botersaus met jonge voorjaarsgroenten
€34,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Château briand in braadjus met Pomerol en geglaceerde groenten
€32,00
Chefs Table

10 maart 2023 – 19u00
Kroketje van paling in ’t groen met bieslookmayonaise
Cocktail van Kingkrab
Lotte filet met beurre blanc
Oester met sjalot en Chianti wijn azijn
***
Duo van coquille met bloemkool variëteiten
***
Kreeft met groene asperge en sanguinelli
***
Gegrilde kalfstournedos met paddenstoelen, jus van oude port
***
Panna cotta van karnemelk en honing met rood fruit
***
Koffie met een mousse van advocaat
Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)
* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Zondagbrunches

2023
– 9 april (Pasen)
– 14 mei (Moederdag)
– 11 juni (Vaderdag)
– 15 oktober (Start v/h wildseizoen)
– 19 november (Wild)
– 10 december (Wild)
telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.
Prijs:
€75,00 per persoon
Chefs Tables

2023
– 21 april
-16 juni
– 20 oktober
– 24 november
telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.