Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Gastronomisch nazomer menu

Enkele verfijnde hapjes bij het aperitief

Salade Niçoise
Carpaccio van tonijn met zomerse toets

Napolitaanse minestrone
een klassieke Italiaanse groentesoep met rijke smaken

Scampi’s zoals in Livorno
kort gebakken in look, tomaat en witte wijn

Hoofdgerecht (keuze uit)
Zeetong
Gebakken in olijfolie en roomboter met jonge seizoen groenten
OF
Saltimbocca alla Romana
kalfslapje met salie, Parmaham en een lichte marsalasaus
OF
Rundersteak
geserveerd met een pittige pepersaus

Dessert (keuze uit)
Trio van kazen
met bijpassende garnituren
OF
Geglaceerde nougat
met rood zomerfruit

Prijs:
2- gangen menu €47.00/persoon *all-in €59.00/persoon
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken, 1 koffie of thee
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Zondag nazomer menu


Enkele fijne hapjes tijdens het aperitief 
Een selectie van verfijnde lekkernijen om de smaakpapillen op gang te brengen

Voorgerecht 
Scampi’s Kompenhof 

Hoofdgerecht – keuze uit:  
Vlijswijting In roomboter met jonge seizoen groenten
OF
Rundersteak geserveerd met een pittige pepersaus

Dessert 
Vanille roomijs met krieken

Prijs
€ 42,50 per persoon
(excl. dranken)
Op aanvraag wordt het ‘Gastronomisch menu’ ook geserveerd op vrijdag of zondag

Wild Brunch

16 november 2025

Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants
Krokant gebakken notenbroodjes
Roerei met kruiden en gerookt spek
Gerookte ham en boeren paté
Een plateau van de fijnst Franse kazen

Warme en koude aperitief hapjes

Bosduiven bouillon met fijne groenten
Terrine van reebok met jeneverbessen
Op spiegel gegarneerde gerookte zalm , wilde zalm en zalmsalade
Cocktail van rivierkreeftstaartjes  
Dun gesneden kalfsfilet met truffel mayonaise

Herten Steak met saus van steranijs
Civet van everzwijn afgewerkt met porto
Filet van jonge haan in een rode wijnsaus
Gebakken slibtongetjes in roomboter

Een assortiment van rauwkost
Gekarameliseerd witloof
Schorseneren in roomsaus
Huisbereide kroketjes
Gegratineerd aardappelgratin

Speculaas bavarois op een spiegel van Engelse saus
Luchtige chocolade mousse
Een toren van kleine roomsoesjes overgoten met chocolade
Geglaceerde nougat met frambooscoulis

Koffie of thee
Fruitsap
Cava
Aperitief Kompenhof
Witte wijn
Rode wijn
Bieren en frisdranken

Telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs all-in(*):
€79,00/persoon
(*) Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen)


Chefs Table

17 oktober 2025 – 19u00

Umami bommetje, explosie van smaken die de zintuigen prikkelt,
met aubergine, tomaat, watermeloen, oester, zalm, eend en diamanthaas.

***

Ceviche van koud gerookte zeebaars

***

Mosseltjes met geprakte “la ratte” aardappel en krokante groentjes

***

Rundspicanha, graan gevoederd met op houtskool gegrilde cassave wortel

***

Braambessen met kruidige crumble

Prijs:
All-in €95,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2025

16 november – Wild
14 december – Advent

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€79,00 per persoon

Chefs Tables

2025

14 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00
€ 90,00 per persoon All-in

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair