Kompenhof Culinair

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Kompenhof logo‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.

Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.

Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.

U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Wintermenu

januari 2022

Enkele hapjes tijdens het aperitief

****

Dun gesneden everzwijngebraad met een dressing van hazelnoot

****

Stoofpotje van lotte wangentje met venkel en Pernodsaus

****

Ravioli met langoustinestaartjes en jus van schaaldieren

****

Kabeljauwfilet met pompoenbotersaus en wintergarnituur
OF
Hertengebraad met saus van steranijs, wintergroentjes an aardappelsoezen

****

Dessertfantasie van sinaasappel met bitter chocolade
OF
Trio van Achelse kaas met zijn garnituur

 

Prijs:
3-gangen menu €55,00/persoon *all-in €75,00/persoon
4-gangen menu €65,00/persoon *all-in €85,00/persoon
5-gangen menu €75,00/persoon *all-in €95,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Donderdag-en zondagmenu

januari 2022

Ravioli met zeewaterscampi’s in een zachte nantuasaus

****

Tournedos van jagershaasje met wintergarnituur en wildjus
OF
Filet van schelvis met wintergroentjes en saus van winterwortelen

****

Vanilleroomijs met warme krieken

Prijs:
€37,50 excl. dranken

 

Wijnsuggestie

Le Grand Noir (rood) – €28,00 / fles
(Cabernet Sauvignon & Syrah)

Soave Classico (wit) – €28,00 / fles
(Garganega & Trebbiano  di soave)

Chefs table

4 februari 2022 – 19u00

Praline van konijn met biet en koffie
Crème brûleé van ganzenlever met vijg
Crouton van boudin noir met appel
Bitterbal van eend met linzen

****

Toast van spelt met coppa van everzwijn, krokante “petits-gris de Namur”

****

Rolletje van hertenbout met enoki en salade van spitskool

****

Gegrilde fazantenborst met gepofte knolselder, truffel, mimolette en sausje van vintage Port

****

Chocolade brownie met passievruchtstructuren

****

Koffie of thee met wafelsoldaatjes

 

Prijs:
All-in €75,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondag brunches

2022

– 13 februari
– 20 maart
– 17 april
– 19 juni
– 17 juli
– 14 augustus
– 16 oktober
– 13 november
– 11 december

telkens van 10u30 to 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs /pers.: €69,00

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

    (Overeenkomstig de 'Algemene Verordering Gegevensbescherming' formeel gekend als Verordening (EU) 2016/679 (AVG) zijn wij gehouden uw toestemming te vragen om uw Persoonsgegevens te mogen bijhouden.
    Lees onze privacyverklaring inzake de verwerking van persoonsgegevens.)