Kompenhof Culinair


Schrijf je in op onze nieuwsbief

Kompenhof Culinair

‘Kompenhof Culinair’ is onze nieuwsbrief waarmee wij u op de hoogte houden van onze ‘Gastronomische Weekends’,  ‘Brunches’ en ‘Chefs Tables’.
Deze verschijnt meermaals per jaar en wordt per e-mail naar alle trouwe klanten gestuurd.
Wenst U hiervan een exemplaar te ontvangen dan volstaat het ons uw gegevens te bezorgen via het aanvraagformulier.
U kan uiteraard ook bij uw bezoek aan het restaurant uw e-mailadres achterlaten.

Chefs Table - Kompenhof Culinair

Nieuwjaarsmenu

Januari / februari 2023

Enkele voorproevertjes bij het aperitief
***
Haasje van gerookte zalm, julienne van Belgisch witlof
met vinaigrette van mosterd, dille en acaciahoning
***
Stoofpotje van lotte met venkel en geparfumeerd met Ricard
***
Risotto met boschampignons, gebakken kwartelfilet en een cognac roomsausje
***
Hertenfilet met een saus van donkere ‘Ter Dolen’, sjalotjes en wintergarnituur
OF
Grietbotfilet op een bedje van winterkool met Oostendse garnalen
***
Een trio van kaas met zijn garnituur
OF
Dessert van Griekse yoghurt en exotisch fruit

Prijs:
3-gangen menu €57,00/persoon *all-in €82,00/persoon
4-gangen menu €67,00/persoon *all-in €92,00/persoon
5-gangen menu €77,00/persoon *all-in €102,00/persoon

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagmenu

Januari / februari 2023


Coppa van everzwijn met een winterslaatje
***
Op vel gebakken zeebaars met kappertjes, tomaat en geglaceerde groenten
OF
Gebakken holstein steak met pomerolsaus en wintergroenten
***
Chocoladefantasie

Prijs
€ 39,00 per persoon
(excl. dranken)

Valentijn menu

14 februari 2023


Een trio van hartige hapjes
***
Een hart van zeewater gamba’s met een saladeboeket
***
Grietbotfilet in kooknat met hartige groenten
***
Love fish met groene asperges en krielaardappeltjes
OF
Filet mignon in rode wijnsaus met wintergroenten en aardappelsoezen
***
Desserthart in een coulis van bloedrode frambooscoulis
***
Babbelsnoepjes bij koffie of thee

Prijs
All-in: €95,00/pers.(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Valentijnbrunch

12 februari 2023

Assortiment van kleine broodjes
Huisgebakken mini croissants

Roerei met gerookt spek
Gerookte beenham en Parmaham
Een plateau van kazen en charcuterie
Noorse gerookte zalm

Cupido cocktail met lievelingshapjes

Heldere kalfsbouillon met fijne groenten

Een trio van wildpaté met gerookte ham
Noorse zalm mooi gegarneerd met gevulde eitjes
Een trio van de fijnste gerookte visfilets met gesnipperde uitjes
Rivierkreeftjes gegarneerd met sinaasappel

Speenvarken in de oven gegaard met braadsaus op smaak gebracht met truffel
Kippetje in een romige dragonsaus
A la minute gebakken steak met pepersaus
Gebakken zeebaarsfilet met kappertjes en kerstomaatjes

Een assortiment van rauwkost
Schorseneren in roomsaus
Gekaramelliseerd witloof
Peultjes gestoofd met jonge wortelen
Gebakken aardappeltjes
Aardappelkroketten

Huisbereide tiramisu en chocolademousse
Het valentijn harten dessert met bloedrode coulis van framboos
Huisbereide rolbiscuit met aardbeienmousse
Speculoosbavarois op een spiegel van vanillesaus
Huisbereid assortiment roomijs

Koffie of thee met snoepjes
Fruitsap – Cava – Aperitief Kompenhof
Witten en rode wijn
Bieren en frisdranken

Prijs
€75,00 per persoon
(Brunch van 10u30 tot 16u30)


A la Carte

Nieuwjaarskaart

Noorse gerookte zalm met fijne uitjes
€24,00
Dun gesneden parmaham met honingmeloen
€20,00
Risotto met boschampignons, gebakken kwartelfilet en een cognac roomsausje
€22,00

Kreeftenroomsoep
€12,00

Stoofpotje van lotte met venkel en geparfumeerd met Ricard
€22,00

In roomboter gebakken zeetong met jonge groenten
€36,00
Grietbotfilet op een bedje van winterkool met Oostendse garnalen
€38,00

Steak van Holstein rund met pepersaus
€29,00
Krokant gebakken kalfszwezeriken met champignons
€34,00
Hertenfilet met een saus van donkere ‘Ter Dolen’, sjalotjes en wintergarnituur
€32,00

Chefs Table

17 februari 2023 – 19u00

Tartaar van scheermesjes
Springroll met King Krab
Bouillabaisse krokant
Gebraiseerde ossenstaart met crème van gepofte knolselder
***
Verschillende bereidingen van Albacore tonijn met
Singapore vinaigrette, bergomat en wasabi
***
Gegrild spiesje van Sot l’y laisse met risotto van paddenstoelen
en jus van geroosterde rivierkreeft
***
Entrecôte “Black angus’
***
Frangipanetaartje met framboos en crème van Wherter’s original
***
Koffie met een hartje

Prijs:
All-in €85,00/persoon(*)

* 1 aperitief, wijnen, waters en frisdranken
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Zondagbrunches

2023

– 12 februari (Valentijn)
– 5 maart
– 9 april (Pasen)
– 14 mei (Moederdag)
– 11 juni (Vaderdag)
– 15 oktober (Start v/h wildseizoen)
– 19 november (Wild)
– 10 december (Wild)

telkens van 10u30 tot 16u30, in restaurant ‘Kompenhof’.

Prijs:
€69,00 per persoon

Chefs Tables

2023

-17 februari
– 10 maart
– 21 april
-16 juni
– 20 oktober
– 24 november

telkens op die vrijdagavond vanaf 19u00

Aanvraag Kompenhof Culinair

Ik wens Kompenhof Culinair te ontvangen.

Kompenhof Culinair