Pasen (april) – afhalen


Thuis op restaurant

Pasen (april) – Afhalen

Meer en meer voelen wij dat het seizoen aan het veranderen is. De natuur maakt zich klaar om zich weer van zijn mooiste kant te laten zien. De ‘Lente’ is in aantocht.
Traditie getrouw vieren wij in deze periode ook ons ‘Paasfeest’. Dit jaar op zondag 9 april. Voor de kleintjes onder ons het moment om eitjes te rapen.

Maar ook de gelegenheid bij uitstek om er met z’n allen een gezellig en warm familiefeest van te maken. Wij willen jullie hierbij graag een handje toesteken met ons culinair aanbod van ‘Afhaalgerechten’: paasmenu, hapjesbrunch, koud buffet en diverse afhaalgerechten. U kan HIER ons aanbod downloaden.

Bestellen kan via:
– Mail: restaurant@kompenhof.be
– Tel.: 011 / 64 67 09 of 011 / 64 05 47
Om onze kwaliteit te garanderen, kan u bestellen tot 5 dagen voor de afhaaldatum.

Afhalen:
D&D Concepts – Geuskens 36 – 3910 Pelt

Delaet Dinner Concepts

Beste klant,

In deze periode van het jaar zijn er geen afhaalmenu’s beschikbaar. Neem hiervoor telefonisch contact op met ons.

Met culinaire groeten,
Team Kompenhof

Delaet Dinner Concepts

Hapjesbrunch

Assortiment van zachte broodjes en ontbijtkoeken
Gekleurde paaseitjes
Assortiment Belgische kazen
Gekookte beenham
Dungesneden parmaham
Confituur en chocopasta

Kerstomaatjes caprese
Gerookte zalm met asperges
Eiersalade met hamblokjes
Vlootje met zeevruchtensalade

 Aspergeroomsoep

Filet van paaskuiken in dragonsaus
Ravioli met kalfsragout
Asperges met licht gerookt speenvarken
Baarsfilet met jonge erwten

Fantasie van aardbeien
Chocolademousse
Gevuld chocolade paaseitje
Duo van macaron

Prijs per persoon: €45,00

Koud Buffet

Duo van zalm, gerookte zalm en zalm met Limburgse asperges
Mootje van kabeljauw met peterseliemayonaise
Carpaccio van speenvarken met asperges en gevulde eitjes

Gebakken kalfsfilet met romige graanmostaard
Kruidig gebakken billetjes van piepkuiken

Aardappelsalade
Italiaanse pastasalade
Assortiment van 5 rauwkosten

Mand met broodjes

Prijs per persoon: €29,00 (min. 6 pers.)

4-gangen – €40,00/pers.

Asperges met gekruide ham
***
Zeebaars met waterkers
***
Kabeljauw met seizoengroenten en aardappelmousse

OF

Licht gerookt speenvarken met geglaceerde seizoengroenten en aardappelgratin
***
Paasdessert

3-gangen – €37,50/pers.

Asperges met gekruide ham
***
Kabeljauw met seizoengroenten en aardappelmousse

OF

Licht gerookt speenvarken met geglaceerde seizoengroenten en aardappelgratin
***
Paasdessert

3-gangen – €37,50/pers.

Zeebaars met waterkers
***
Kabeljauw met seizoengroenten en aardappelmousse

OF

Licht gerookt speenvarken met geglaceerde seizoengroenten en aardappelgratin
***
Paasdessert

Gerechten

EXTRA

Aardappelgratin : € 3,30/pers.
Kroketten (per 10 st.) : € 5,00
Broodjes : € 0,50/st.

PER KG/L

Varkenshaasje : € 21,50/kg
Kalkoenfilet : € 19,50/kg
Spaghettisaus : € 13,50/kg
Vidé vulling : € 16,50/kg (zonder koekjes)

SAUZEN

Pepersaus : € 6,30 / L
Champignonsaus: €6,50 / L.

SOEPEN

Aspergeroomsoep : € 10,00 / L.
Kreeftensoep : € 11,00 / L
Bouillonsoep : € 9,50 / L
Tomatensoep : € 8,00 / L

Bekijk ook even het Paasmenu en -brunch in ’t Restaurant

HIER