Kerst, oud- en nieuwjaar


Feestdagen 2024

Kerstmis, oud- en nieuwjaar, drie gelegenheden die we elk jaar opnieuw willen vieren. We herdenken de geboorte van Christus, sluiten het jaar feestelijk af en stappen met vele goede voornemens en wensen in het nieuwe jaar. Samen met het gezin, familie, vrienden of kennissen genieten van gezellig samenzijn meestal vergezeld van een feestmaaltijd of culinaire verwennerijen.

Ook dit jaar kijken wij er samen met ons gans team weer naar uit om jullie hierin te mogen bijstaan. Wij bieden opnieuw ons ‘Kerst- en oudejaarmenu’ aan in het restaurant. Voor diegene onder jullie die er voor kiezen om deze feesten gezellig thuis te vieren, voorzien wij onze afhaalmenu’s, -hapjes, -buffetten en -gerechten.

Beste klant,

Onze Kerst-,oud- en nieuwjaar menu’s zijn enkel verkrijgbaar tijdens de eindejaarsperiode in de maand december.

Met culinaire groeten,
Team Kompenhof

Kerstmenu

24, 25 & 26 december 2024

Enkele proevertjes om de smaken op te wekken
***
Ijslandse kabeljauwfilet met een parmentier slaatje,
kokos mayonaise en crumble van pancetta
***
Een kopje cappuccino van boschampignons
***
Gebakken lotte nootjes met wortelspaghetti en botersaus
***
Châteaubriand met Pommerolsaus, botersaus, wintergroenten en gratin van pastinaak
***
Dessertfantasie van chocolade en mandarijntjes
***
Petit fours bij de koffie

Prijs:
€95,00/persoon
*all-in €125,00/persoon

* 1 Aperitief, wijnen, waters en frisdranken inbegrepen
* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Reservatie gewenst:
Via mail: restaurant@kompenhof.be
Telefonisch: +32 (0)11/64 05 47

24 december – 18u00
25 december – 12u00
26 december – 18u00

Oudejaar menu

31 december 2024
19u00


Kleine voorproevertjes bij het aperitief
***
Torentje van Noordzeekrab met coulis van schaaldieren
***
Koningsgamba met een sausje van bloedsinaasappel en tijm
***
Lotte nootjes met structuren van knolselder
***
Filet van edelhert, wildgarnituur en soufflé van chii-take
***
Het laatste dessert van 2024
***
Petit fours bij de koffie
***
Glaasje bubbels op het nieuwe jaar
***
Dansavond (met DJ)

Prijs
*all-in €145,00/persoon

* Sterke dranken, champagne en cocktails NIET inbegrepen

Reservatie gewenst:
Via mail: restaurant@kompenhof.be
Telefonisch: +32 (0)11/64 05 47

Hapjes

€2,50/stuk (min. 4 pers.)

Mouleaux met kruidenkaas
Tomaatje met mozzarella en pesto
Mouleaux met mousse van forel

€3,50/stuk (min. 4 pers.)

Vlootje met smeuïge krab
Kruidenpannenkoekje met gerookte zalm
Peperkoek met ganzenlever

Menu

€49,50/persoon

Ijslandse kabeljauwfilet met parmentier slaatje en kokos mayonaise
***
Kippen roomsoep met fijne groenten
***
Zalmmoot in een botersaus geparfumeerd met dille
OF
Varkenswangetjes in kriekebier met wintergarnituur
OF
Kalkoensteak in sinaasappelsaus met wintergarnituur
***
Mousse van witte chocolade, crémeux van frambozen

Vegetarisch Menu

€39,50/persoon

Carpaccio van knolselder met cherry tomaatjes
***
Hartige erwtensoep
***
Champignontournedos met gebakken aardappeltjes, roomsaus en groene peper
***
Mousse van witte chocolade, crémeux van frambozen

Warm buffet en dessert

€42,50/persoon (min. 6 pers.)

Krielhaantje in dragon roomsaus
Huisbereide wildragout met donkere Leffe
Zalmmoot met dillesaus
***
Gepofte appel met veenbessen
Gemengde wintergroenten
Gekarameliseerd witloof
Aardappelgratin
***
Luchtige chocolademousse
Tiramisu van speculaas
Gevuld roomsoesje

Koud buffet en dessert

€42,50/persoon (min. 6 pers.)

Gegarneerde Noorse zalm
Torentje tartaar van zeevruchten
Duo van gerookte vis met fijne uitjes
Dun gesneden beenham met opgelegde asperges
Wild paté met perzik en veenbessen
Geschroeide rundercarpaccio met truffelmayonaise
Gevulde eitjes
***
Trio van sausjes
Assortiment van rauwkost
Mandje met broodjes

Dessert buffet

€11,50/persoon (min. 2 pers.)

Chocolademousse
Tiramisu van speculaas
Charlotte van peren met karamel
Gevulde roomsoesjes

Gerechten

PER ST/KG/L

Halve kreeft (koud of warm) – €40,00/halve kreeft
– Kreeft ‘Belle vue’ (koud)
– Kreeft met fijne groentjes (warm)

Gegratineerde visschelp (voorgerecht) – €11,50/stuk

Wildragout – €22,50/kg
Varkenshaasje – €21,50/kg
Kalkoenfilet – €19,50/kg
Vidé vulling – €16,90/kg (zonder koekjes)
Spaghettisaus – €13,50/kg

SOEPEN ( ook verkrijgbaar per 1/2L )

Pompoensoep – €8,00/L
Tomatensoep – €8,00/L
Bouillonsoep – €9,00/L

SAUSEN

Pepersaus – €8,00/L
Champignonsaus – €8,00/L
Rode wijnsaus – €8,00/ L
Witte wijnsaus – €11,50/L

DIVERSEN

Aardappelgratin – €3,50/pers
Kroketten (per 10 stuks) – €5,00
Broodjes – €0,50/stuk
Trio van warme groenten – €6.50/pers (Wokgroenten, schorseneren, witloof)

Bestellen & afhalen 2024

BESTELLEN

Via mail: restaurant@kompenhof.be
Telefonisch: +32 (0)11/64 67 09 – +32 (0)11/64 05 47

Bestellen voor Kerstmis kan t/m 19 december 12u00
Bestellen voor Oud- & Nieuwjaar t/m 26 december 12u00

AFHALEN

Voormiddag tussen 09u00 – 11u30
Wij vragen €20,00 waarborg voor het materiaal (porselein, glaswerk, …)

De waarborg wordt u terugbetaald als:
– het materiaal vóór 10 januari 2025 wordt teruggebracht
– het materiaal zuiver / afgewassen is

Terugbrengen materiaal kan dagelijks tussen 09u00 -11u30 (niet op zondag)

Afhaallocatie: Geuskens 36, 3910 Pelt

CATERING OP EIGEN LOCATIE

Vermelde prijzen zijn excl;:
– personeel (keuken & zaal)
– transport
– borden, bestek, glazen, …
– tafel aankleding en decoratie (tafellakens, servetten, bloemen, kaarsen, …)

Beste klant,

In deze periode van het jaar zijn er geen ‘Eindejaars’ afhaalmenu’s beschikbaar.

Met culinaire groeten,
Team Kompenhof

Delaet Dinner Concepts